Oppskrift: Amerikanske pannekaker

Du vet de gode, tykke pannekakene du ser stablet oppå hverandre i amerikanske filmer? De med en dæsj sirup helt over seg, gjerne toppet med et lag krem og friske bær? I samarbeid med Tefal har vi tryllet frem en magisk oppskrift på amerikanske pannekaker som garantert løfter stemningen rundt bordet!

Tid: 15-20 min

Antall: ca. 15 stk

Vanskelighetsgrad: enkel

 

Ingredienser

3 store egg

2 dl melk

150 g hvetemel

1-2 ss sukker

1 1/2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 klype salt

Smør til steking

Fremgangsmåte

1. Skill eggeplommene fra eggehvitene

 

2. Visp sammen melk, eggeplommer, siktet mel, bakepulver og vaniljesukker

 

3. Pisk eggehvitene stive med sukker og en klype salt, og vend dem forsiktig inn i pannekakerøren

 

4. Finn fram din beste stekepanne, helst en panne med non stick-belegg, og stek små, tykke pannekaker i smør på middels varme. Vi kan anbefale å bruke en pannekakepanne fra Tefal eller Christiania 1739, som både har belegg og lave kanter som vil gjøre det enklere å snu pannekaken i pannen.

 

 

Server deilige, nystekte amerikanske pannekaker med maplesirup, frukt eller krem til dessert, eller ved siden av egg, bacon og bønner til frokost. Det fine med denne retten er at den kan brukes til flere måltider!

 

Lykke til med stekingen!

Du har fått FRI FRAKT

Lagt i handlekurven
  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
  • Det är %1 varor i handlekurven.
  • Delsum 44
© Christiania Glasmagasin AS