Meny
MENU

I Bryllup- og festavdelingen i Lille Grensen i Oslo har vi alt dere trenger til planleggingen av den store dagen!

Bestill time med en av våre dyktige stylister og få veiledning. Enten det er drømmekjolen, selskapskjole, bekledning av brudepike og brudesvenn eller smoking. Hos oss hjelper vi deg med å finne det perfekte antrekket og tilbehøret. Vi samarbeider med profesjonelle aktører på alt fra ringer, smykker og bryllupskake.

Bryllupslisten kan skrives  sammen med en av våre ansatte som personlig guider dere gjennom våre unike produkter. Ønsker dere personlig monogram og spesiallagde trykksaker er dette også noe av det vi kan tilby.

Book prøvetime i vår brudesalong og prøv de vakreste brudekjoler. Sammen med våre profesjonelle stylister finner du den perfekte brudekjolen som basser din stil, form og budsjett. La brudgommen få samme spesialbehandling som bruden. Sammen med Julius Caesar setter vi sammen det stiligste antrekket til brudgommen.

Våre brudekjoleleverandører

Hayley Paige

Lekent, drømmende og utfordrende fra denne amerikanske designeren. Feminint, romantisk og flørtende silhuetter i et herlig fargespill, pere broderier og applikerte blonder. Et trendsettende merke som bryter med det tradisjonelle og som representerer noe helt særegent.

Otilia Brailoui

Velkommen til Otilias magiske univers der hver kjole er som et eventyr. Fantastiske stoffer, blonder, applikasjoner og broderier satt sammen til romantiske drømmer. Som eneforhandler i Norge er vi stolte av å kunne tilby disse unike og uforglemmelige kreasjonene.

La Sposa og White One

De spanske merkene La Sposa og White One er to kolleksjoner fra et av Europas ledende design hus for brudekjoler. Sofistikerte og romantiske kjoler i nydelige kvaliteter med vakre detaljer og perfekt passform.  Store kolleksjoner med et bredt utvalg og ulike stiler, alltid ledende på design og trend.

Caroline Castigliano

Caroline Castigliano har i over 25 år markert seg som en av de ledende designere i det øverste sjiktet av de britiske brudekjolemerkene. Stilen kjennetegnes av klassiske, feminine og elegante silhuetter i ypperste kvaliteter. Kjolene er designet og nøye konstruert med korsetter for en perfekt passform.

Sadoni

Signaturen til dette norske merket fanger en særegen nordisk eleganse. Uttrykket er lett, rent, naturlig og diskré, likevel moderne og romantisk. Kjolene er laget av de fineste silker og blonder, med eksklusive detaljer for en stilbevisst kvinne.

Sottero & Midgley

Prisvinnende australsk–amerikanske Sottero & Midgley tilbyr sofistikerte brudekjoler for den glamorøse bruden. Couture inspirerte kjoler i romantiske og klassiske silhuetter med Swarowski krystaller, håndsydde broderier og ekstravagante detaljer.

Snow by Annasul Y og Lusan Mandongus

Engelske kjolemerker med nydelige kjoler med et snev av romantisk bohem og vintage, tidløs eleganse til det forføreriske og sexy. Vakre Chantilly inspirerte blonder, perlebroderier og innovative teknikker.

Watters

Ledende, amerikansk brudekjolemerke i over 30 år. Med tidløse og feminine silhuetter, spennende detaljer i delikate materialer som silkeorganza og silketaft og med vakre broderier, eller som de selv sier; We only do gorgeous.

TSH

Den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen designer klær og accessories under sine initialer TSH. Hun har bakgrunn fra søm- og designskolen Esmod, fra Oslo og Paris og tilbyr ultra feminine snitt og eksklusive kvaliteter med unike detaljer. TSH er en av de mest tydelige norske designerne og er med å tilføre vår avdeling noe helt særegent!

Ella Rosa, Kenneth Winston og Femme

Kenneth Winston er hovedlinjen til Private Label by G Design House. En perfekt mix av tidløshet og prinsessedrømmer til en mer moderne silhuett og fantastiske perlebroderier. Ella Rosa er underlinjen med romantiske modeller og lettere struktur. Femme er kjent som en av de bedre brudekjolemerkene for mer formfulle modeller og plus size.

Efva Attling

Den danske smykkedesigneren og multikunstneren Efva Attlings brudekolleksjon gjenkjennes av rene, subtile snitt og materialer, fargekombinasjoner i dus rosa og offwhite og blonder. Tilhørende satengsko utsmykket med hennes signatur Twosome – to ringer linket sammen, finnes også i sortimentet. Kombiner de stilrene snittene enten som kjole eller jumpsuit med vakre capes med blonder.

Modeca

Den nederlandske kolleksjonen Modeca har laget brudekjoler i snart 70 år. Prisgunstige kjoler for enhver brud, fra lette chiffonkjoler til mer klassiske silhuetter, tyllskjørt og perlebroderte applikasjoner.

Underkolleksjonen Le Papillion ble introdusert i 2016 med undertoner av vintage og gamle skatter. Modeca er et yndet brudekjole verden over, for sin klassiske eleganse.

Andre leverandører

Selskapskjoler

JLM, Carla Ruiz, Arggido og Jenny Yoo

Herreantrekk

Julius Caesar

Barneantrekk og tilbehør

RomanoNext Generation, Vianni Next Generation, Couche tot, Jenny Yoo, Little Giants, Visara, og Pia og Per

Sko, smykker og tilbehør

Pink & Benjamin Adams, Emmy London, Les Accessoires, Ivory & Co, Poirier, Richard Designs, Caroline Svedbom, Ti Adoro og Gulset

Veiledningstimer i Lille Grensen 5, Oslo

Bryllupskaker

By Hancock byr på de deiligste bryllupskaker tilpasset et hvert brudepar. Kontakt Bryllup- og Festavdelingen for en gratis veiledningstime i dag!

Herreantrekk

Det norske luksusherremerket Julius Caesar og kjent som hoffleverandør av dresser og accessoarer til store deler av norske toppledere og –politikere, hjelper herrene med antrekket til den store dagen. Kontakt Bryllup- og festavdelingen i dag for en gratis prøvetime.

Spesialdesignede bryllupsringer

Finn de perfekte gifteringene hos oss i Fest- og Bryllupsavdelingen. Vi fører de lekre smykkene fra Gulset, hvor du kan være med å designe din egen ring – både til bruden og brudgommen! Gulset har lange tradisjoner med håndverk i familien. Tidløse og elegante smykker blir laget for hånd i eget verksted, fortsatt med mye av det samme verktøyet som Celines farfar en gang brukte.

Skreddersydde brudekjoler

Den anerkjente designeren Tina Steffenakk Hermansen bak merket TSH lager skreddersøm til både brud og selskap og har mang en kjendisbrud og celebritet på repertoaret. Vi er så heldige å ha hennes fantastiske kreasjoner i vår Bryllup- og Festavdeling i Lille Grensen 5 i Oslo.

Bestill veiledningstime med Celine Gulset, By Hancock, TSH eller Julius Caesar i vår Fest- og Bryllupsavdeling på epost bryllupslisten@cg.no eller tlf. 458 36 193 i dag!


Lukk
1000 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1000

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.