Hvordan forberede seg til prøvetime?

Den første prøvetimen er, for mange bruder, en dag fylt med forventning og sommerfugler i magen. Her kan du lese mer om hvordan du kan forberede deg!

Lykke til med jakten på drømmekjolen!

Hvordan forberede
seg til prøvetime?

Den første prøvetimen er, for mange bruder, en dag fylt med forventning og sommerfugler i magen.

Her er noen tips til den første prøvetimen!


1.

BOOK EN PRØVETIME

På den store dagen vil alle øyne være på deg. Sjekk ut med de ulike brudekjolesalongene, det er lurt å booke prøvetimer slik at du får den beste ekspertisen til å oppfylle dine ønsker.

2.

HAR DU ET BUDSJETT?

Drømmekjolen finnes i alle priskategorier og ut i fra ditt budsjett vil de kunne hjelpe deg til å finne nettopp din kjole!

3.

RESEARCH OG STIL

Hva slags type kjole ser du for deg? Og hvilken stil skal det være på bryllupet? Ta gjerne med deg noen bilder, ideer og inspirasjon og vis oss hva du tenker deg. Ha likevel et åpent blikk når det kommer til ulike modeller, du vet aldri hvordan kjolen sitter på før du prøver.

4.

UNNGÅ MYE SMINKE

Foundation, leppestift og liknende setter dessverre fort flekker på hvite brudekjoler, og er anbefalt å unngå under prøving. Samtidig ønsker man også å finne en fargenyanse som passer best med din naturlige farge. Ta gjerne med en strikk til håret.

5.

UNDERTØY

Husk å be om råd for valg av undertøy/shape-wear til de ulike kjolene, for å få den ultimate passformen, som oftest trenger man strapess, seamless, supportive og nude farget.

PS, det er også lurt å ha på seg nøytralt undertøy når du skal ut å prøve brudekjoler, sort undertøy syns lett igjennom og tar oppmerksomhet du ikke ønsker dele.

6.

KOMFORTABLE SKO

Som regel venter man med sko til man har landet kjolen. Dersom du tenker å gå i heler på bryllupsdagen, anbefaler vi at du finner en helhøyde du er komfortabel med.

7.

TA MED NOEN DU STOLER PÅ

Ta med din forlover, din bestevenn, søster, mor eller noen du stoler på! Det er godt å få noen råd underveis fra noen som kjenner deg. Ikke minst noen som kan ta bilder av deg underveis slik at du husker hvordan de ulike kjolene sitter på. Husk likevel at den siste avgjørelsen er din og at for mange meninger kan være forvirrende.

FLERE TIPS:

Har dere en plan for gavebordet? >> Slik organiserer dere gavebordet!

Utsetter du bryllupstalen? >> Vi har tipsene som får deg igang! 

FLERE TIPS:

Har dere en plan for gavebordet?
>> Slik organiserer dere gavebordet!

Utsetter du bryllupstalen?
>> Vi har tipsene som får deg igang! 

© Christiania Glasmagasin AS