Meny
MENU

Den største gaven får du etter bryllupet

Morgengaven er unik, den skal runde opp følelsene og representere store følelser. Det er ulikt hva man har råd til å legge i en slik gave, og selv om det kan føles som et oppbrukt ordtak er dette virkelig gaven hvor tanken teller aller mest. Let etter symbolikken eller noe som kan representere dine følelser, minner eller noe du ønsker å dele med din rykende ferske ektemake.

pil-ned

Til han

pil-ned

JAPANSK FINESSE – TOKAI

Har du giftet deg med den skarpeste kniven i skuffen?

Denne japanske kokkekniven fra Tokai er en maskulin kniv som gjør jobben på kjøkkenet enklere. Den er laget av 67 lag med Damaskstål og har et godt formet håndtak i Pucker Wood.


pil-ned

MR &MRS HOPTIMIST

Gavekort er flott å gi og få, gjør den mer unik med MR & MRS Hoptimist. Er det en romantisk utflukt du kan bestille ekstra til bryllupsreisen? Eller et weekendopphold? Eller hva med klatrekurs? Opplevelser dere kan dele er en fin gave og å bli minnet på den gode opplevelsen når MR & MRS Hoptimist står i hyllen når dere kommer hjem er en bonus :)


pil-ned

MASKULIN LUKSUS

Det sies at en mann fortjener sin whisky når han har holdt ut hverdagen, og hva er ikke da bedre enn å gi din nye mann denne eksklusive whiskyserien kube i krystall som håndslipes på Hadeland glassverk? Fyll den med hans favoritt whisky, så er det duket for romantikk.


Til henne

pil-ned

Et smykke for livet

Morgengaven er unik – den representerer store følelser og starten på et livslangt partnerskap. Let etter noe som gjenspeiler dine følelser eller som symboliserer noe som er viktig for din utvalgte.


pil-ned

EN SPRUDLENDE GAVE

Hverdagslykke fortjener feiring, gi henne en fin flaske champagne med to vakre champagneglass og et kort som beskriver dine følelser og ønsker for å markere små og store øyeblikk i hverdagen som kommer, som ektepar. Marie glasset blir munnblåst og håndslipt på Hadeland Glassverk, et utsøkt tidløst design produsert siden 1912.


FLERE TIPS:

Dagen der mange har mye på hjertet >> Disse bør holde tale!

Har du husket alt?  >> 10 ting brudepar ofte glemmer

FLERE TIPS:

Dagen der mange har mye på hjertet
>> Disse bør holde tale!

Har du husket alt?
>> 10 ting brudepar ofte glemmer

Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.