Bryllupet blir festligere med
Festligeting

Anne Hauge Stensland og Milena Vormedal Bech søker brudepar som ønsker at gjestene skal si WOW. Festligeting har et mål om å skape en vakker atmosfære som bergtar gjestene og setter den perfekte romantiske atmosfæren for å skape en uforglemmelig dag for brudeparet. Ønsker dere partyfaktor eller å skape et chic og elegant bryllup er mulighetene med ballonger uendelige.


Nettbutikken festligeting.no ble etablert i 2015 av Anne Hauge Stensland og Milena Vormedal Bech. De hadde en visjon om å skape et nettsted der du enkelt kunne finne «prikken over i-en» til festen, med en boutique følelse. Butikken har vakre og unike produkter, hentet fra alle verdenshjørner, men også gjerne håndlagde fra deres studio i Oslo. Anne og Milena oppdaget raskt de uendelige mulighetene med bruk av ballonger i deres styling. I 2016 etablerte de Balloncini.no som gir kunden ballonginstallasjoner som forvandler lokaler og som setter et personlig preg på ethvert lokale.

 

Magiske bryllupsbilder

Festlige ting har spesialisert seg på å lage nydelige ballonger som passer perfekt til fotograferingen. Om det er unike jumboballonger, med håndlagde tassels og silkebånd, eller en bukett fargerike ballonger, er helt opp til brudeparet. Festligeting skreddersyr det du måtte ønske og kommer gjerne med råd for det perfekte bryllupsbildet.

Gifte seg under en bue av ballonger

En organisk ballongbue kan være det perfekte backdropet når dere gir deres JA. En vakker bue, i spesialtilpassete farger kan rett og slett lage en magisk atmosfære. Velg en bue som passer din stil, mulighetene er uendelige.

 

Ballonginstallasjoner som gir lokalet et personlig preg

En uforglemmelig inngang setter standaren. Gi gjestene en WOW når de entrer bryllupslokalet – en perfekt måte å sette et personlige preg på lokale. Et annet populært element er store organiske skyer av ballonger. La gjestene spise under en ballonghimmel, eller ta den første dansen på dansegulvet under en romanistisk sky av ballonger. Mer romantisk blir det ikke.

For ballong installasjoner: www.balloncini.no

For festartikler og ballonger: www.festligeting.no


FLERE TIPS:

Har du husket alt?  >> 10 ting brudepar ofte glemmer

Utsetter du bryllupstalen?  >> Vi har tipsene som får deg igang!


FLERE TIPS:

 

© Christiania Glasmagasin AS