Fitting før Norges største Bryllupsevent 2018

Tirsdag 23. januar samlet vi modeller, designere, samarbeidspartnere og crew til fitting i vår Bryllup- og Festavdeling i Lille Grensen 5. Utover ettermiddagen og kvelden ble kjoler og dresser tilpasset modellene som skal opp på scenen når årets mest spektakulære bryllupsshow går av stabelen i Oslo Konserthus førstkommende søndag.


Med god hjelp fra designer Tina Steffenakk Hermansen bak merket TSH, Anette Koch fra MAC Cosmetics, Wedding Fixers, By Fridman, og våre egne bryllupseksperter fra avdelingen ble dette en vellykket fitting med mye læring, høyt tempo og godt humør – en perfekt start på det som skal bli et fantastisk sceneshow!

Modellene som får æren av å bære de lekre brudekjolene og dressene på scenen til søndag er alle fra TFM Models, et internasjonalt modellbyrå med egen base i Oslo. Brudekjolene på scenen er fra designere som Sadoni, TSH, Nicole Spose, Otilia Brailoiu, Randy Fenoli og White One. Dressene er fra fantastiske By Fridman, som skreddersyr både dresser og kjoler, hovedsakelig til bryllup. Mer om antrekkene kan du lese i årets splitter nye bryllupsmagasin, Deg & Ditt Bryllup, som deles ut ved inngang til messen.

Som deltaker på årets bryllupsevent har du mye å se frem til! Ikke bare får du med deg årets bryllupsshow med magiske antrekk fra flere designere, du vil også få presentert TSH sin splitter nye kolleksjon – en lansering du ikke vil gå glipp av! Registrerer du din bryllupsliste hos oss er du også med i trekningen av en kjole fra TSH til en verdi av opptil 30.000 kroner i tillegg til en rekke andre premier som deles ut på og i etterkant av denne dagen.

Vi kommer – kommer du?

Les mer om premiene og delta på vårt Facebook-arrangement her.

Sikre deg billett i dag! Kjøp på Ticketmaster.no nå.


© Christiania Glasmagasin AS