Hancock lager magiske
bryllupskaker

Den største dagen i ditt liv skal være perfekt, og «Cakes by Hancock» vil være med å realisere denne drømmen. Konseptet «Hancock» har blitt en etablert merkevare innenfor konditoribransjen for kunder som ser verdien i kakekunst og som ønsker designkaker til spesielle anledninger som bursdag, bryllup, dåp, firmafest, konfirmasjon, etc.


Siden 2010 har det kreative teamet hos «Cakes by Hancock» vært lidenskapelig opptatte av smak - bryllupskaken skal ikke bare være utrolig vakker å se på.

Bakt med kjærlighet, bruker vi kun de fineste råvarer, og alle våre kaker er produsert av utdannede konditorer på konditoriet vårt i Bærum.

Sesongens bryllupskolleksjon har hentet inspirasjon fra pastellfargene som råder bryllupsmoten i år, samt inspirasjon fra bryllup rundt om i verden. Vi ønsker å skreddersy bryllupskaken deres på smak, farger og design, slik at den står i stil til andre elementer på deres store dag.  Vi vil være behjelpelige med å tilpasse leveransen, slik at bryllupskaken blir uforglemmelig for både brudeparet og deres gjester.

Med en "null feil" toleranse, personlig kundeservice og fantastisk flotte og smakfulle produkter, har "Cakes by Hancock" fått en stor fanskare med gjentakende kunder som gir gode referanser videre. Velkommen til en konsultasjonstime, hvor vi tegner kakedrømmen sammen!

Besøk vår nettside
>> ByHancock.no


FLERE TIPS:

Har du husket alt?  >> 10 ting brudepar ofte glemmer

Utsetter du bryllupstalen?  >> Vi har tipsene som får deg igang!


FLERE TIPS:

 

© Christiania Glasmagasin AS