Norges største bryllupsevent 2018!

Søndag 28.01.18 gikk Norges største bryllupsevent av stabelen i Oslo Konserthus!

48 utstillere sto klare for å inspirere vordende brudepar, og et stort crew jobbet hardt bak scenen for å by på et forrykende bryllupsshow. Over 900 besøkende fikk oppleve en fantastisk dag i kjærlighetens tegn.

Showet ble åpnet av brudepikene og vår brud – Ingeborg. Iført en drøm av en kjole fra Otilia Brailoiu, en fantastisk kjoledesinger fra Romania, hun kan du lese mer om her. 

Wedding Fixer, DJ og konferansier Marianne Jemtegård ledet oss gjennom et show fylt med gode tips fra ekspertpanel, vakre kjoler og dresser, og utdeling av hovedpremiene til veldig fornøyde vinnere!

Først ut viste vi kjoler med bohemsk stil, florlette kjoler i fantastiske stoffer, fra blant annet norske Sadoni.

I ekspertpanelet hadde hun med seg Sveriges kjendis frisør Peter Hägelstam fra Bjørn Axen Academy, Neglakademiet, Mac Cosmetic og Anna, redaktøren i Bryllupsmagasinet, hvor de tok for seg vanlige spørsmål bruder har rundt hår, makeup og negler. Peter kreerte en fantastisk brudefrisyre på fabelaktig kort tid!

I andre visning på scenen fikk vi se klassiske, rene og minimalistiske kjoler, til vakre toner fra Marie Klåpbakkens fele.

Men det var ikke bare for bruder, gutta viste flotte dresser fra By Fridman og Volt.

 I manscorner fikk Marianne med seg Peter Hagelstam og Tonje fra Ditt Bryllup, som ikke bare har lansert nytt magasin i disse dager, de skal også lage en podcast med Jamina Iversen gifter seg med Stian Blipp. Samantha Skogrand med Emil Hegle Svendsen. De to venninnene skal planlegge bryllup og lar dere lyttere ta del i reisen!

I tredje visning kom årets trend med mer lenke brudekjoler med friske fargenyanser.

Bryllupsstylisten Marcus André Green ha hjulpet hundrevis av bruder med å finne sin drømmekjole, han ga tips til hvordan man forbereder seg i jakten på sin egen drømmekjole og fortalte litt om årets trender.

Vi fikk også se siste nytt innen undertøysmote fra My Muse, en nettbutikk med alt du kunne trenge for bryllupsnatten.

Før nygifte Christina og Christian hjalp oss å dele ut fantastiske premier til spente brudepar i salen.

Showet ble avsluttet med et spektakulært catwalkshow i en nordisk drøm fra den spennende norske designeren Tina Staffenakk Hermansen. Hun lanserte flunkende ny kolleksjon brudekjoler med sin særegne stil og tone. Overraskende avsluttet hun showet med en lysende kjole som tok fremmøtte med storm. Dette er noe man ikke har sett i Norge før!

Tusen takk til alle som gjorde det mulig for oss å by dere på en så magisk dag i Oslo Konserthus, vi gleder oss alt til neste år!

Håper vi sees da!


FLERE TIPS:

Utsetter du bryllupstalen? >> Vi har tipsene som får deg igang! 

Dagen der mange har mye på hjertet >> Disse bør holde tale!

FLERE TIPS:

Utsetter du bryllupstalen?
>> Vi har tipsene som får deg igang! 

Dagen der mange har mye på hjertet
>> Disse bør holde tale!

© Christiania Glasmagasin AS