Meny
MENU

ØNSK DERE NOE DERE VIL HA

Et bryllup er en unik anledning til å ønske seg noe man har drømt om lenge, enten det er et vakkert servise i porselen eller de sylskarpe kjøkkenknivene dere aldri tar dere råd til å kjøpe selv. Vi vet hvor vanskelig det kan være å kjøpe gaver til andre, og vi har forskjellige preferanser og tanker om hva vi liker og synes er pent. Deres gjester vil gjerne gi bort en gave de vet faller i smak og blir brukt. Bryllupslisten er derfor et viktig verktøy både for deres gjester og for dere selv.

PLANLEGG FOR FREMTIDEN

Det er nå dere skal skape et felles hjem for fremtidens behov. Ønsk dere produkter dere kan ha glede og nytte av i et langt samliv og som er tilpasset deres interesser og behov. Tenk på hva dere vil ha bruk for både i hverdagen og ved høytider og festlige lag.

Kanskje trenger dere flere ting når familien på begge sider er samlet, eller når dere invitere alle vennene på middag og fest i deres nye hjem?

GÅ KATEGORISK TIL VERKS

Legg en plan og bygg opp listen etter varegrupper for å få en bedre oversikt over hva dere trenger og ønsker dere. I butikkene våre får dere en grundig liste som dere kan bruke som utgangspunkt og verktøy. En god og fullstendig bryllupsliste bør også inneholde produkter i ulike prisklasser. Mange av gjestene foretrekker å gå sammen for å spleise på noe ekstra fint, så ikke vær redd for å sette opp litt kostbare produkter. Dersom dere forventer mange gjester i bryllupet bør listen være tilsvarende i utvalg. Det er alltid en fordel for gjestene dine om de har litt å velge i.

Bryllupsfavoritter

Her er noen av våre bryllupsfavoritter til å hjelpe deg på vei.

Husk å være pålogget ved å klikke på “min konto” øverst i høyre hjørne eller på knappen “vår bryllupsliste” på bryllupslisten.no for å se vårt fulle sortiment.

Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.