Wedding Fixer
–Vi fikser festen!
Møt Norges nye bryllupskonsulenter

Å være nyforlovet er magisk. Det er viktig å sette av tid til å nyte hverandre og alt det spennende man har i vente. Men etter hvert som datoen for bryllupet nærmer seg, kjenner mange at sommerfuglene i magen blir byttet ut med en tornado av «to do»-lister, detaljer og forvirring i møte med et stadig voksende hav av muligheter og utfordringer. Blir dagen akkurat slik du drømmer om? Har du tenkt på alt? Da kan det være godt å snakke med bryllupsekspert Marianne Jemtegård!


– Ingen ting gjør meg mer glad enn å få hjelpe forelskede par med å gjøre deres drømmer til virkelighet, forteller hun entusiastisk.

– Sammen med mitt team i Wedding Fixer kan vi hjelpe til med små eller store utfordringer knyttet.

til den store dagen. Fra å velge rett kjole til å finne den perfekte underholdningen. Ingen jobb er for stor eller liten for oss. Visjonen vår er at vi hjelper deg med akkurat det du trenger – uten at du må kjøpe en pakkeløsning.

Hva er forskjellen på en bryllupsplanlegger og en Wedding Fixer? 

– Wedding Fixer består av et nettverk av eksperter som håndplukkes til nettopp det du trenger hjelp med. Vi har noen av Norges beste stylister, eventplanleggere, dekoratører og designere med på laget. Og sammen med paret finner vi teamet og leverandørene som passer best til nettopp deres bryllup. En tradisjonell bryllupsplanlegger jobber vanligvis ut ifra mer låste rammer med faste leverandører og destinasjoner, og har full kontroll på alt fra tidsplaner og budsjett til dekor og servering. Det passer veldig bra for noen, men vår erfaring er at mange par ønsker å gjøre en del av organiseringen sin selv. Da kan vi heller hjelpe til med å sette ”prikken over i-en” der det trengs, komme med hjelp under planleggingen, eller gi festen deres det lille ekstra. Du betaler med andre ord kun for akkurat det du trenger! Det finnes så mange spennende muligheter der ute, og vår erfaring er at moderne par ønsker noe helt personlig og litt annerledes på deres store dag. Å gi parene våre en skikkelig inspirasjonsboost er det vi liker aller best!

 

Oj, her var det mange muligheter! Hvordan finner du det som passer best for parene som kommer til deg? 

– Det hele begynner alltid med en hyggelig prat med meg. Sammen går vi igjennom ønsker, behov og utfordringer. Jeg hjelper til med å rydde i alle tankene, og klarlegge hva som er viktigst for nettopp dem. Ved hjelp av vår sjekkliste får man en god oversikt over ønsker og muligheter for den store dagen. Og kanskje er denne rådgivningen alt som skal til for at parene selv skaper deres ultimate bryllup? Hvis ikke har jeg et stort lag av eksperter som står klare til å hjelpe og leverandører med ekstra fine priser eller spesielle bryllupsgaver til alle som benytter seg av våre tjenester.

 

Hvordan ser et drømmebryllup ut for deg?

– Det er lett å ty til et klisjésvar her, for alle bryllup er jo virkelig et drømmebryllup! Bryllupet er en av livets største begivenheter, og et sted hvor minner blir skapt for resten av livet. Men det er klart at det er lett å skape fantastiske minner når både budsjett og tid er ubegrenset, ler Marianne.

– Gjennom jobben min som stylist og DJ har jeg vært så heldig å få være en del av noen av de største internasjonale bryllupene de siste årene, både for kongelige og kjendiser. Og hver av dem er selvsagt helt magiske, ekstravagante og eventyraktige. Men for de aller fleste av oss er jo budsjett noe mer enn tall på et Excel ark, og da må vi ta noen smarte valg for å få alle drømmene våre til å bli virkelighet. Og faktisk er det nettopp dette som jeg synes er aller morsomst. Å møte et par som er åpne for kreative forslag, og så sammen finne det som skal til for å gjøre nettopp deres store dag unik. Det kan være en bonderomantisk fest i bestefars låve, et sofistikert storbybryllup eller en strandfest med blomster i håret.

– Det viktigste er at festen handler om dere to. Og at veien frem til den store dagen blir akkurat så spennende, minnerik og fylt med overskudd som du fortjener. En ting er i hvert fall sikkert, med oss på laget så er festen fixet!

– Wedding Fixer gir deg prikken over i-en!
www.weddingfixer.no
wefix@weddingfixer.no

Marianne Jemtegård

Som moteekspert på TV2 God morgen Norge, kjendisstylist og DJ for både kongehus og internasjonale toppfirmaer lever og ånder Marianne for livets festlige anledninger. Med flere av Norges mest profilerte bryllup på CV-en har hun god erfaring med å skape den perfekte rammen rundt ditt livs viktigste dag. Hun er Wedding Fixers ansikt utad og den første dere møter til konsultasjon. Hun kan følge dere i planleggingen hele veien frem til den store dagen, eller hjelpe dere på vei. Med et øye for detaljer og internasjonale trender brenner Marianne for å gjøre alle bruder til superstjerner på sin store dag.

www.mariannejemtegard.com

SB Produksjoner

SB Produksjoner er et av landets ledende artist- og produksjonsbyrå. I over 10 år har byrået arrangert bryllup og bryllupsmesser på bl.a. Grand Hotel, Gamle Logen, Losby Gods samt på diverse kjøpesenter, og har i år fått æren av å produsere showet for Christiania Glasmagasin i Oslo Konserthus. De leverer alt fra artister, personale, photobooth, ballonger og dekor til koordinering og produksjon av deres bryllup.

www.sbproduksjoner.no 


FLERE TIPS:

Har du husket alt?  >> 10 ting brudepar ofte glemmer

Utsetter du bryllupstalen?  >> Vi har tipsene som får deg igang!


FLERE TIPS:

 

© Christiania Glasmagasin AS