Meny
MENU

Tenk kvalitet ved valg av servise. Porselen er ikke så sårbart som mange tror, men derimot et svært slitesterkt materiale. Det kan likevel være lurt å velge ulike serviser til hverdag og fest.

Et frokostservise består normalt av asjett 21cm, kaffekopper, tekopper, kaffekanne, tekanne, påleggsfat og eggeglass. Man kan velge å ha samme dekor på frokost, kaffe- og middagsserviser, eller kombinere ulike serier og dekorer for et spennende uttrykk og mer variert bruksområde. Karafler og serveringsboller i glass kan kombineres med serviset, og er praktisk og lekkert til både frokost så vel som til middag.

Et basis middagsservise består gjerne av tallerken 27cm, suppetallerken, salat/dessertskål og to ovale fat. Ved større anledninger kan det være praktisk å ha to sausenebb, ovale fat i ulike størrelser, to servingsboller, samt lokkefat og terrin. Ikke glem dekketallerkenen! Den fungerer som basis under middagstallerkenen og kan i tillegg benyttes som en gourmettallerken.

MOBIL NEDENFOR

MOBIL NEDENFOR

MOBIL NEDENFOR

MOBIL NEDENFOR

MOBIL NEDENFOR

Tenk kvalitet ved valg av servise. Porselen er ikke så sårbart som mange tror, men derimot et svært slitesterkt materiale. Det kan likevel være lurt å velge ulike serviser til hverdag og fest.

Et basis middagsservise består gjerne av tallerken 27cm, suppetallerken, salat/dessertskål og to ovale fat. Ved større anledninger kan det være praktisk å ha to sausenebb, ovale fat i ulike størrelser, to servingsboller, samt lokkefat og terrin. Ikke glem dekketallerkenen! Den fungerer som basis under middagstallerkenen og kan i tillegg benyttes som en gourmettallerken.

Lukk
1000 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1000

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.