Meny
MENU
Amerkanske pannekaker

Oppskrift: Amerikanske pannekaker

Du vet de gode, tykke pannekakene du ser stablet oppå hverandre i amerikanske filmer? De med en dæsj sirup helt over seg, gjerne toppet med et lag krem og friske bær? I samarbeid med Tefal har vi tryllet frem en magisk oppskrift på amerikanske pannekaker som garantert løfter stemningen rundt bordet!

Ingredienser

3 store egg
2 dl melk
150 g hvetemel
1-2 ss sukker
1 1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 klype salt
Smør til steking

Amerkanske pannekaker

Slik gjør du

  1. Skill eggeplommene fra eggehvitene, bruk gjerne denne geniale eggeskilleren fra Christiania 1739.
  2. Visp sammen melk, eggeplommer, siktet mel, bakepulver og vaniljesukker
  3. Pisk eggehvitene stive med sukker og en klype salt, og vend dem forsiktig inn i pannekakerøren
  4. Finn fram din beste stekepanne, helst en panne med Non Stick-belegg, og stek små, tykke pannekaker i smør på middels varme. Vi kan anbefale å bruke den lille pannekake-pannen fra Tefal, som både har belegg og lave kanter som vil gjøre det enklere å snu pannekaken i pannen.

Server deilige, nystekte amerikanske pannekaker med maplesirup og krem til dessert, eller ved siden av egg, bacon og bønner til frokost. Det fine med denne retten er at den kan brukes til flere måltider!

Som tilbehør anbefaler vi også å teste Mrs. Bridges marmelade med smak av jordbær og friske undertoner av champagne. Pris kun 89,-

Lykke til med stekingen!


Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.