Bli inspirert: Borddekking til 17. mai!

Vårens glade festdager står for dør, noe som gir oss mye å glede oss til. Nå viser Instagrammer @carlberg_home oss hvordan hun dekker opp til 17. mai fest hjemme hos seg.
mai 3, 2018

Foto: Linda-Mathilde (@carlberg_home)
Tekst: Maren W. Johnsen

Se film og bli inspirert

I filmen ser vi Linda dekke med flott servise fra Porsgrunds Porselænsfabrik, hvor både klassiske Sense og tradisjonsrike Bogstad Strå er brukt i oppdekkingen.

17. mai - festlig borddekking

I filmen hører vi Linda-Mathilde komme med et klart og tydelig tips til alle som inviterer til 17. mai selskap: slå deg løs med borddekkingen! 17. mai er fest, moro og barnas dag. Da er det spesielt gøy å kunne pynte opp med flagg, fargerike blomster og annet stæsj som setter stemningen.

Nasjonaldagen er gjerne fylt med kaker, pølser, is og brus. Serverer du drikke i de praktiske Seidelglassene med Norge-logo og sugerør fra Norgesglasset minimerer du risikoen for å søle på finstasen. Glassene er i tillegg gøye å drikke av, og passer utmerket til alle festlige anledninger. Også ser de jo flotte ut på festbordet!

Klikk her for å se Linda-Mathilde dekke med Sense-serviset.

17. MAI borddekking
17. MAI borddekking
Norgesglass til festen!

Mix og match

Det finnes mange muligheter om du ønsker å være kreativ med borddekkingen på 17. mai. Pynt opp med blomster, legg bestikket på en spesiell måte eller varier stylingen fra hver kuvert. Vi elsker å mixe og matche med serviser for en unik og spennende borddekking som garantert gir liv til festbordet. Både Sense, Maxistrå, Bogstad strå og Bogstad hvit er populære festserviser – men også Bondemønster og Ministrå er flotte til 17. mai.

Vis oss ditt festbord ved å dele et bilde og bruke #cgnorge på Instagram!

  1. TALLERKEN STOR MIDDAG 30CM
    TALLERKEN STOR MIDDAG 30CM
    Tilbudspris 149,- Vanlig pris 249,-
  2. TALLERKEN FLAT 22 CM
    TALLERKEN FLAT 22 CM
    Tilbudspris 119,- Vanlig pris 199,-

Flere spennende artikler!

Shop Instagram!

Error: Required App Key from Yotpo not found.

© Christiania Glasmagasin AS 2018