Meny
MENU
borddekking til 17. mai

Bli inspirert: Borddekking til 17. mai!

Vårens glade festdager står for dør, noe som gir oss mye å se frem til! Vi har i et tidligere innlegg presentert influencer og hobbystylist Linda-Mathilde, som står bak kontoen @carlberg_home med over 85.000 følgere på Instagram. Nå er vi glade for å kunne vise dere nok en inspirerende borddekkingsfilm, denne gangen med 17. mai og vårens festligheter i fokus.

I filmen ser vi Linda dekke med flott servise fra Porsgrunds Porselænsfabrik, hvor både klassiske Sense og tradisjonsrike Bogstad Strå er brukt i oppdekkingen.

Foto: Linda-Mathilde (@carlberg_home)
Tekst: Maren W. Johnsen

Se film og bli inspirert

17. mai – festlig borddekking

I filmen hører vi Linda-Mathilde komme med et klart og tydelig tips til alle som inviterer til 17. mai selskap: slå deg løs med borddekkingen! 17. mai er fest, moro og barnas dag. Da er det spesielt gøy å kunne pynte opp med flagg, fargerike blomster og annet stæsj som setter stemningen.

Nasjonaldagen er gjerne fylt med kaker, pølser, is og brus. Serverer du drikke i de praktiske Seidelglassene med Norge-logo og sugerør fra Norgesglasset minimerer du risikoen for å søle på finstasen. Glassene er i tillegg gøye å drikke av, og passer utmerket til alle festlige anledninger. Også ser de jo flotte ut på festbordet!

Klikk her for å se Linda-Mathilde dekke med Sense-serviset.

17. MAI borddekking
17. MAI borddekking
Norgesglass til festen!

Mix og match

Det finnes mange muligheter om du ønsker å være kreativ med borddekkingen på 17. mai. Pynt opp med blomster, legg bestikket på en spesiell måte eller varier stylingen fra hver kuvert. Vi elsker å mixe og matche med serviser for en unik og spennende borddekking som garantert gir liv til festbordet. Både Sense, Maxistrå, Bogstad strå og Bogstad hvit er populære festserviser – men også Bondemønster og Ministrå er flotte til 17. mai.

Vis oss ditt festbord ved å dele et bilde og bruke #cgnorge på Instagram!


Lukk
0 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 0

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.