Meny
MENU

Velkommen til bryllupskveld i Hegdehaugsveien 34

Det finnes ingen tvil om at bryllupet er et av livets store øyeblikk. Vi har derfor gleden av å invitere til bryllupskveld i vår butikk i Hegdehaugsveien 34 i Oslo, torsdag 21. februar. Her er alt lagt til rette for at dere sammen kan starte planleggingen av den store dagen. Denne kvelden får du mulighet til å starte din egen bryllupsplanlegging, i tillegg sørger vi for å dele inngående kunnskap rundt alle faser av bryllupsforberedelsene og trender for 2019.

Når? Torsdag 21. februar 2019, kl 19-21
Hvor? Christiania Glasmagasin, Hegdehaugsveien 34
Gratis inngang, se påmelding nederst.

Skrive gaveliste

Ved å skrive gaveliste til den store dagen sikrer du at dere får de gavene dere faktisk ønsker dere, samt gjør det enkelt for gjestene å finne en gave de vet vil falle i smak. Alle som leverer utfylt gaveliste denne kvelden vil få en gavepose til en verdi kr. 1100,- og være med i trekningen av verdens beste kaffetrakter fra Wilfa (verdi 3.499,-).

Veiledning

Denne kvelden vil vi tilby dere en unik mulighet til å snakke direkte med flere av våre leverandører, og få veiledning på hvilke produkter dere kan ønske dere!

Brudekjoler

Vi er så heldige å få besøk av dyktige Marcus Green. Marcus er designutdannet og driver brudesalongen White by Green på Frogner. Marcus har stor interesse for mote og trender, og er flink til å dele sin kunnskap med kommende bruder. Han samarbeider tett med de fremste brudekjoledesignerne i Norge som Sadoni og TSH. Marcus gleder seg til å dele sine kunnskaper og hjelpe kommende bruder med å finne den perfekte brudekjolen.

 Planlegging

Med flere års erfaring som bryllupsplanlegger får vi besøk av Hanne Svendsberget fra Vakre Bryllup. Hanne har arrangert bryllup både i Norge og i utlandet, og ser frem til å dele sine erfaringer med besøkende brudepar. Vakre bryllup tilbyr planlegging, design, koordinering og produksjon av bryllup. De hjelper dere med å skape en minnerik dag for dere og deres gjester, slik at dere kan bruke forberedelsene på det som er viktigst for dere.

Ankomst og påmelding

Ved ankomst oppgir du navnet ditt slik at vi finner din registrering i systemet, denne inneholder også navnet på deltagere du har registrert i tillegg til deg selv. Har du noen spørsmål om arrangementet, eller et ønske om å melde deg på, kan du sende mail til katrine.steiro@cg.no.

Har du meldt deg på men har likevel ikke anledning til å delta, er det fint om du gir oss beskjed. Vi gleder oss til å se deg!

Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.