Meny
MENU

Vinterens favoritt: Her er årets Dompap nyheter!

Er du blant dem som ble hodestups forelsket i Dompap-serviset fra i fjor? Kanskje har du pyntet opp vintersesongen med en Dompap glassfigur eller glasskrukkene i flere år allerede? Da bør du lese videre! I år har nemlig Dompap-familien vokst, og vi ønsker de nye familiemedlemmene hjertelig velkommen inn i varmen denne vinteren!

Nyhetene i Dompap-kolleksjonen kommer både i glass og porselen, og alle deler er designet av Maud Gjeruldsen Bugge, sjefsdesigner ved Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik.

Dompap-nyheter i glass

Av glass med Dompap-motiv har både krukkene og glassfuglene vært uslåelige favoritter de siste årene. Nå har vi utvidet kolleksjonen med en damevariant av Dompap glassfugl, en nydelig liten skapning med en litt dusere rødfarge på brystet. I tillegg har vi (som mange av dere har ønsket seg) fått inn Dompap juletrepynt. Dette er to søte, små Dompap glassfugler som kan henges på juletreet.

Selv om glassfuglen har blitt en storfavoritt, er vi sikre på at årets siste Dompap nyheter også faller i smak hos de med en forkjærlighet for den lubne lille fuglen. Nå har Hadeland Glassverk nemlig utvidet glasskolleksjonen med både vinglass, drammeglass og vannglass. I tillegg kommer det i år en ny glasskrukke og to nye skåler som er perfekt til servering av nøtter og snacks. I bildene over kan du se at selve fuglen i dekoren har en mindre størrelse enn det som har vært laget i glasskolleksjonen tidligere.

Glassfugl dame 9cm – pris kr 299,-
Glassfugl juletrepynt 6cm (2 pk) – pris kr 299,- (kommer!)
Vinglass – pris kr 249,-
Vannglass (2pk) – pris kr 249,-
Drammeglass – pris kr 199,-
Glasskrukke m/ lokk – pris kr 349,-
Glassbolle liten – pris kr 149,-
Glassbolle stor – kommer!
Vase – kommer!

Dompap-nyheter i porselen

Det nydelige Dompap vinterserviset har i år fått tre nye tilskudd. Mange har ønsket seg en stor serveringsbolle til salater, poteter, stuinger og lignende, og det er en glede å fortelle at bollen nå er på vei til våre butikker! I tillegg er vi stolte av å presentere en ny serveringsskål som er perfekt til supper og desserter, men som også kan brukes til å servere mindre porsjoner av grønnsaker eller annet tilbehør. Vi er også glade for å ha fått litt Dompap borddekorasjon – nemlig en søt telyslykt som vi mener gjør borddekkingen komplett!

Serveringsbolle – pris kr 999,-
Dessertskål – pris kr 299,-
Telyslykt – pris kr 299,-

Dompap nyheter Hadeland Glassverk
Porsgrund Porselen Dompap nyheter
Dompap nyheter Hadeland Glassverk

Ny, munnblåst julekule med isfugl

Mange kjenner igjen julekulen med Dompap motiv fra i fjor, men vinterens nydeligste kule fra Hadeland Glassverk har en litt annen vri. Denne nye julekulen har nemlig ikke Dompapmotiv, men det sitter i stedet en liten glassfugl inni kulen. Det er ingen tvil om at denne julekulen har fått massiv respons i sosiale medier allerede, og vi har på følelsen at den vil fly ut av butikkhyllene (eller vinduene). Her gjelder det å være rask!

Julekule med glassfugl – pris 299,-

Isfugl i glasskule

Kjøp dine Dompap-favoritter!


Lukk
0 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 0

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.