”Det nydelige Dompap-serviset fra Porsgrund Porselen har allerede fått en rørende god mottakelse i våre sosiale kanaler, og det er en glede for oss at kunden nå kan få tak i serviset hos sin nærmeste Christiania Glasmagasin butikk,” sier markedsansvarlig i Porsgrund Porselen, Sofia Sandblom.

Elegant benporselen og detaljer i platina

Den fargesterke dompapen er et kjærkomment syn i det hvite vinterlandskapet. Fuglens rødfarge synes godt på en bakgrunn inspirert av kalde, klare dager, blekt dempet vinterlys og bare grener. I likhet med flere andre populære serviser fra Porsgrunds Porselænsfabrik er Dompap laget av elegant benporselen med små detaljer i ekte platina.

Dompap servise

”De siste årene, og spesielt på vinterstid, har vi sett en stor interesse for glassfuglene i Dompap-serien fra Hadeland Glassverk. Dekker du opp med Dompap-serviset og pynter med glassfuglene får du en helt unik oppdekning som garantert vil sette i gang samtalen rundt festbordet,” legger Sofia til.

Dompap servise Porsgrund
Dompap servise Porsgrund

Dompap-serviset består i dag av middagstallerken (27cm), frokosttallerken (21cm), dyp tallerken (22,5cm), dessert/salat skål (21cm), kaffekopp med skål (22cl), tekopp med skål (33cl) og krus (44cl) i 2pk. Serviset er tilgjengelig i nettbutikk, men også i våre fysiske butikker. Besøker du oss i butikk hjelper vi deg mer enn gjerne med å ta bestilling på deler som eventuelt skulle være utsolgt.

Se mer av Dompap-serviset her.

(Foto: Porsgrunds Porselænsfabrik  / @frunennes)

© Christiania Glasmagasin AS