Meny
MENU
Oppskrift: Gurkemeie Latte

Oppskrift på Gurkemeie latte

Du har kanskje hørt om den nye, helsebringende drikken gurkemeie latte? Stadig flere bloggere og magasiner skriver om drikken som ikke bare skal være bra for helsen, men også både smakfull og beroligende. Gurkemeie latte kalles gjerne Golden Milk eller Turmeric Latte på engelsk, og kan lages på mange forskjellige måter.

Under har vår kategoriansvarlig for mat – og svært matinteresserte kollega, Stig, kommet opp med en herlig oppskrift på den gule, trendy helsedrikken som har tatt bloggverden med storm de siste månedene.

Ingredienser:

2,5 dl mandelmelk
1 ts gurkemeie, fersk revet
½ ts ingefær, fersk revet
½ ss honning
1 ss kokosolje
En klype sort pepper
Kanel som topping

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og varm opp til kokepunktet. La gurkemeie latten småkoke i 3-4 minutter, jo lenger den varmes desto sterkere blir gurkemeiesmaken.

Hell deretter latten over i en blender, eller bruk en stavmikser for en luftig konsistens. Bruk gjerne en melkeskummer for å få et deilig skum på toppen.

Drikken er nå klar for siling og servering – avslutt gjerne med et dryss kanel. Har du ikke tilgang på fersk gurkemeie og ingefær kan du fint erstatte disse ingrediensene med pulver, noe som også vil gi en smakfull, næringsrik og svært Instagram-vennlig drikk.

 Dette trenger du:


Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.