Ingenting er så spennende og morsomt på samme tid som det å se en du er glad i pakke opp en gave du vet faller i smak. Vi vet at det å kjenne sine venner og families julegaveønsker kan være utfordrende, selv for erfarne shoppere. Derfor har vi satt sammen en liste med gavetips vi tror kan bli en suksess på julekvelden. Velger du å gjøre unna julegavehandelen hos oss legger vi vår stolthet i innpakningen, og sørger med glede for at dine gaver blir lagt merke til under treet!

Christiania Glasmagasin har 278 års erfaring med juletradisjoner, og har vært del av norske julehjem siden 1739. Med kjente merkevarer som Hadeland Glassverk, Rosendahl, Porsgrunds Porselænsfabrik, Le Creuset, Norgesglasset og Georg Jensen tilbyr vi de flotteste julegaver – og innpakningen står selvsagt i stil med innholdet!

Gavetips til henne

Har du en søster, mor, kjæreste eller venninne det er litt ekstra vanskelig å kjøpe gave til? Fortvil ikke! Noe nytt og fint til hus og hjem er alltid en god idé. Det kan være lurt å undersøke litt i forkant hva slags stil personen har hjemme, og spør gjerne om det er noen glass eller serviser hun samler på. Kanskje er det noe hun mangler til kjøkkenet? Kommer du innom en av våre butikker hjelper vi deg gledelig med å finne den perfekte julegaven – selv til den som har alt!

 1. FINN CHAMPAGNEGLASS 24CL
  FINN CHAMPAGNEGLASS 24CL
  Tilbudspris 374,- Vanlig pris 499,-
 2. ALVAR AALTO VASE 16CM
  ALVAR AALTO VASE 16CM
  Tilbudspris 1 124,- Vanlig pris 1 499,-

Gavetips til han

Det er ofte helt andre grunner til at det er utfordrende å kjøpe gave til menn enn kvinner. Mange er nemlig ikke klar over hva de ønsker seg, noe som gjør prøvelsen ekstra stor. På den andre siden slår det sjelden feil når gaven først pakkes opp. Ta noen forhåndsregler og tenk gjennom hva han liker å gjøre – er han glad i matlaging kan det være en god idé med noe til kjøkkenet, for eksempel en ordentlig kokkekniv eller en vinåpner. Et pent whiskeysett eller ølglass kan også være en god plan, men undersøk på forhånd hva personen har i skapene så han slipper å få dobbelt opp.

 1. PORTER 63 CL 6PK
  PORTER 63 CL 6PK
  Tilbudspris 400,- Vanlig pris 799,-
julens-beste-gavetips_

Gavetips til kjøkkensjefen

Er far eller mor ordentlig sjef når det kommer til kjøkken og matlaging? Kanskje har du en tante eller onkel som stadig inviterer til imponerende serveringer? Kjøkkensjefen vet ofte hva han eller hun trenger og ønsker seg, så spør gjerne på forhånd slik at du med sikkerhet treffer blink. Dette kan være alt fra kjøkkenkniver, gryter og grytekluter til knivsliper og kjøkkenmaskin. Ikke bli fortvilet om du ikke helt vet hva noen av ønskene er, kom i stedet innom oss så hjelper vi deg å finne det du leter etter!

 1. STØPEJERNSGRYTE 5,3L 26CM MIST GRAY
  STØPEJERNSGRYTE 5,3L 26CM MIST GRAY
  Tilbudspris 2 099,- Vanlig pris 2 799,-
 2. HÅNDMIKSER HM-350
  HÅNDMIKSER HM-350
  Tilbudspris 449,- Vanlig pris 599,-

Gavetips til livsnyteren

Har du en venn som synes livet er for kort til å drikke dårlig kaffe? Eller en som bare elsker å nyte en god kopp te mens favorittserien ruller over skjermen? Det er viktig å unne seg det lille ekstra som gir glede i hverdagen. Hvorfor ikke overraske livsnyteren med en god presskanne, et stort tekrus fra favorittmerket eller en ny champagnebolle til nyttårsfesten? Vi har gavene som begeistrer – og legger vår stolthet i innpakningen!

Så du denne? Nyhet: Finn champagneglass

 1. BODUM ASSAM TEBRYGGER 1L
  BODUM ASSAM TEBRYGGER 1L
  Tilbudspris 250,- Vanlig pris 499,-
 2. BESTIKKSETT 16DELER
  BESTIKKSETT 16DELER
  Tilbudspris 1 450,- Vanlig pris 2 899,-

Gavetips til barna

Det er ofte ikke mangel på ønsker hos de yngste, og det kan gjøre det ekstra utfordrende å skille ut de virkelig gode gavene. Siden det fort blir mange pakker under treet, er det ekstra fint å kunne gi noe barna kan sette pris på i mange år fremover. Et fint barneservise eller bestikksett er gaver som varer livet ut – og kanskje også kan videreføres til neste generasjon når den tid kommer. Se flere tips på side 35 i vårt julemagasin.

 1. BARNESETT 4DELER
  BARNESETT 4DELER
  Tilbudspris 224,- Vanlig pris 299,-
 2. NISSE BARNESERVISE
  NISSE BARNESERVISE
  Tilbudspris 449,- Vanlig pris 599,-
julens-beste-gavetips_
julens-beste-gavetips_

Gavetips til vertskapet

Er du på jakt etter en liten gave å ta med i juleselskap hos venner eller familie? Det er ofte mye som skal ordnes og stelles i stand før julens middagsselskaper, og det er alltid hyggelig å gi vertskapet en liten ekstra gave som takk for innbydelsen. Gaven trenger ikke være så stor, her er det virkelig tanken som teller! Prøv deg på hjemmelagde karameller eller fyll et glass med deilig julebakst, pynt med rødt silkebånd for å sette litt ekstra stas på vertskapsgaven. Har du litt dårligere med tid kan du ta en titt under. Finner du noe du liker?

 1. LYSLYKT m/dekor Hjerte
  LYSLYKT m/dekor Hjerte
  Tilbudspris 74,- Vanlig pris 99,-
 2. BRENTE MANDLER
  BRENTE MANDLER
  Tilbudspris 134,- Vanlig pris 179,-
 3. VASE HVIT RAUS
  VASE HVIT RAUS
  Tilbudspris 262,- Vanlig pris 349,-

Shop Instagram!

Error: Required App Key from Yotpo not found.

© Christiania Glasmagasin AS