Sesongens store nyhet: Mummi julekuler

Har du også gode barndomsminner knyttet til Mummitrollet og hans venner og familie i Mummidalen? Det har i alle fall vi, og for oss er hver karakter helt spesiell. Nå har Porsgrunds Porselænsfabrik gått sammen med Moomin og lanserer i år splitter nye julekuler i porselen – et unikt samleobjekt for enhver med et ekstra hjerte for livet i Mummidalen.

Tekst: Maren W. Johnsen
Foto: Erik Haslestad

Mange av oss har en favorittkarakter i Mummiuniverset. Kanskje har du et Mummikrus, eller en Mummitallerken fra da du var liten? Nå lanseres det for første gang Mummi julekuler, og vi er stolte av å tilby dette nye samleobjektet i alle våre butikker fra høsten 2018.

Hvilken Mummikule blir din favoritt?

I første omgang lanseres det 7 ulike Mummikuler. Seks av disse har en unik karakter fra Mummidalen, mens den siste har et julemotiv. Det er planlagt å lansere en ny Mummikule hvert år før jul. Alle kulene selges i lekre gaveesker og koster 299,- per stk.

Julekulen for 2018 prydes av Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille My i et juleunivers. De seks andre kulene har motiver av Mummitrollet, Snorkfrøken, Lille My, Sniff, Snusmumrikken og Snorkfrøken og Hattifnattene.

Årets julemotiv 2018

Mange har vært spente på årets Mummi julekule. For dere som følger oss på Facebook og Instagram (@cgnorge) har dere nok fått med dere de seks andre kulene, men nå røper vi endelig nummer 7. Årets julemotiv er av Mummi, Snorkfrøken og Lille My. Vi synes den er helt fantastisk! Hva synes du?

Perfekt som gave

Mummikulene er designet for å passe inn i alle hjem. Siden kulene leveres i lekre gaveesker er de perfekt som gave - enten til dåp, som julegave eller som vert/vertinnegave. Kanskje kjenner du en Mummifan du har lyst til å overraske litt ekstra? Dersom du i tillegg vet hvem i Mummidalen som er deres favorittkarakter skal du ikke se bort fra at gaven topper lista langt frem i tid.

Har du valgt deg ut en favoritt? Vær rask! Kjøp Mummikulene her!
Vil du se mer? Se alle Mummiprodukter her.© Christiania Glasmagasin AS