Vi åpner i Hegdehaugsveien 34!

HURRA! 16. november åpner vi dørene til vår splitter nye Flagship Store i Bogstadveien - nærmere bestemt Hegdehaugsveien 34, og vi gleder oss til å bli del av Norges største og lengste handlegate. I 2015 flyttet vi fra Stortorvet til Lille Grensen, og nå åpner vi altså vår butikk nummer to sentralt i Oslo, og er klare for tidenes åpningsfest! Kommer du innom oss på torsdag garanterer vi TOPP stemning, unike julegavekupp og en masse andre festligheter! Sees vi?

Velkommen til åpningsfest og førjulshandel

Vi har overtatt de gamle lokalene til Moods of Norway, på hjørnet av Hegdehaugsveien og Josefines gate. På åpningsfesten 16. november blir det uimotståelige åpningstilbud, servering av deilige smaksprøver, gaver til alle handlende og kanskje vil det også stikke innom noen kjente ansikter…? Det er ingen tvil om at det lønner seg å ta turen innom åpningsfesten denne dagen!

I tillegg kommer også stråmaler Anita Magnusson som er en av to damer som står bak det unike, håndmalte Bogstad Strå-serviset fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Anita skal male på stand i butikk, så her er det bare å glede seg til å få se dette vakre håndverket utføres live!

Din julegavebutikk siden 1739

Som stolt tilbyder av blant annet Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk og Norgesglasset, er vi blitt en tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. Selv om mange kjenner oss best for vårt store utvalg servise og glass, er det kjøkken som er vårt hovedfokus. Med kjente merkevarer som Le Creuset, Jamie Oliver, Bodum, KitchenAid, Rosendahl og Wilfa finner du hos oss alt du skulle trenge til kjøkkenet.

Enten du besøker oss i Bogstadveien eller en av våre over 50 andre butikker på landsbasis, hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne de perfekte julegavene, enten det er håndmalt servise, vakre krystallglass eller noe helt spesielt til kjøkkensjefen. God kvalitet og høyt kunnskapsnivå står i fokus, og vi lover å gjøre vårt aller beste for å sikre deg en fantastisk handleopplevelse – hele året.

Siden 1739 har vi i Christiania Glasmagasin vært del av norske juletradisjoner, og fantastiske gaver trenger selvfølgelig fantastisk innpakning. Tar du julehandelen hos oss kan du stolt legge de aller flotteste gavene under treet, i tillegg til å få unik hjelp og veiledning til oppdekning av festbordet.

 

Velkommen til åpningsfest og førjulshandel fra og med 16. november!

Delta på vårt Facebook-event for å få med deg hva som skjer før, under og etter åpning!

© Christiania Glasmagasin AS