Meny
MENU

Oppskrift: Brownies med valnøtter og granateple

Brownies er den perfekte festkaken, men den enkle oppskriften gjør den også til en vinner på kvelder hvor du bare har lyst på noe ekstra godt. Vi har kombinert den søte (og bløte) browniesmaken med næringsrike valnøtter og syrlige granateplekjerner for en litt annerledes brownieopplevelse. Er du klar til å prøve?

Ingredienser

2dl sukker
4ss kakaopulver
2 ts kanel
1 ½ dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
100 gram hakkede valnøtter
1 ts salt
150 g smeltet margarin (husk at denne må avkjøles)
2 store egg
1 granateple

Dette behøver du:

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 160° C.

  1. Bland alle tørre ingredienser i en stor bakebolle.
  2. Visp eggene og tilsett egg og smeltet margarin i bakebollen. Bland ingrediensene godt sammen.
  3. Fordel røren i en stor springform. Vi har brukt Bake it Easy fra Porsgrunds Porselænsfabrik som måler 33cm i diameter.
  4. Stek kaken midt i ovnen i ca. 30 minutter. Siden stekeovner gjerne varierer i temperatur bør du sjekke kaken mot slutten av steketiden. Husk at brownies ikke skal være tørr, men heller litt bløt når den tas ut av ovnen.
  5. La kaken avkjøles mens du åpner granateplet. Vi anbefaler å bruke vår bestselgende grønnsakskniv i porselen for jobben. Topp så kaken med de røde, friske kjernene. Den syrlige smaken vil stå i perfekt forening med den søte brownien.
  6. Voila – server og nyt!

Har du alt du trenger?


Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.