Meny
MENU
Perfekt Eggerøre

Oppskrift: Saftig eggerøre

Denne perfekte frokostretten lager seg nesten selv, og er ferdig på 1-2-3! 

En av våre soleklare frokostfavoritter her til lands er eggerøre. Finn frem det du har i kjøleskapet og sleng i panna med lettpisket egg på svak varme, og du får en smakfull og enkel men likevel luksuriøs frokostrett som passer hele familien!

Dette trenger du til 4 personer:

8 ferske egg
8ss melk
1ts salt
Ost etter eget ønske
Frisk gressløk
Smør til steking
Grønnsaker og tilbehør etter eget ønske

Slik gjør du:

Visp eggene lett sammen med en ballongvisp i blandebollen.

Skrell og hakk de grønnsakene du ønsker og varm opp stekepannen til middels varme med godt smør i. Stek grønnsakene i 5-6 minutter før du tilsetter eggene – dette gjør grønnsakene møre.

Når alt er i pannen tilsetter du osten og rører om til den smelter helt inn i blandingen. Skrap det som har satt seg i bunnen ut mot kantene av pannen helt til eggerøren blir fast. Sørg for at det fortsatt er godt med ustekt egg igjen før du til slutt tilsetter 1ss smør og lar det smelte inn i røren.

Kutt opp tomater og gressløk, og ha i pannen når eggerøren nærmer seg ferdig. Vi anbefaler å bruke grønnsakskniven i porselen fra De Cussion – porselen holder seg skarpt lenger, og passer utmerket til blant annet kutting av tomater og andre småjobber.

Unngå å la eggerøren ligge i pannen etter den er ferdig, da den fort kan bli overstekt og tørr. Flytt den direkte over på et fat slik at den beholder sin saftige konsistens. Avslutt gjerne med et touch av pepper og flaksalt over.

Eggerøre smaker deilig på nystekt brød, ferske rundstykker, eller sammen med røkt laks og bacon.

Perfekt Eggerøre

Lukk
0 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 0

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.