Meny
MENU

Sommerlig oppdekning

Kan du tenke deg noe bedre enn varme feriedager hvor måltidene inntas utendørs? Enten du planlegger å nyte fridagene i hagen, på balkongen eller i parken er det lite som er bedre enn å dele et enkelt, sommerlig måltid med de du er aller mest glad i. Vi synes smaken av sommer blir aller best når du kombinerer det med en sommerlig oppdekning i sesongens flotteste farger.

For oss i Christiania Glasmagasin er det lite som roper sommerferie mer enn trendy sommerprodukter på full fart ut til butikkene. Årets kolleksjon av sommerplast går i herlige mintgrønn- og blåtoner, og passer ypperlig til sommerens utendørsmåltider. Inspirert av sol, sommer og hav kan du med årets nyheter dekke et nydelig sommerbord ved å mixe og matche slik du ønsker.

Praktiske og lette materialer

Produktene i årets sommerkolleksjon er med sin lave vekt enkle å frakte med seg. Putt serviset i en kurv og nyt sommeren utendørs, enten du skal på piknik i parken eller bare frakte med deg grillmåltidet ut på terrassen. Produktene er laget i bambus, akryl og melamin, som alle tre er materialer av høy kvalitet som tåler oppvaskmaskin. Produktene har et stilrent design som fint kan kombineres med hverandre og styles på ulike måter. Finner du en ny favoritt blant oppdekningene nedenfor?

Rene linjer, praktiske størrelser og elegant stil

Lukk
0 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 0

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.