Meny
MENU

Årets nye sommerservise i plast

Årets sommernyheter er endelig på plass i alle våre butikker, og har allerede mottatt god respons både i sosiale medier og fra kunder i butikk. Vi er veldig stolte av vårt nye, lekre sommerservise i plast, og i slutten av mai arrangerte vi sesongens fotoshoot. Her var vi så heldige å få låne huset til Instagrammer Hanne Holsted, en perle av et ferieparadis med nydelig utsikt utover Oslo.

Våre sommernyheter er laget i høykvalitets akryl, noe som kommer med en rekke gode fordeler. Med sin lette vekt kan sommerplasten enkelt fraktes dit du ønsker å feriere i sommer; enten du vil nyte et måltid i parken, på terrassen, på hytta eller i båten.

Tekst: Maren W. Johnsen // Foto: Erik Haslestad

Lettvektig og praktisk sommerservise

På sommeren vil man gjerne nyte måltidene utendørs. Mange liker å grille, men sjømat og tapasretter er også populært på denne tiden av året. Uansett kan det være tungvint å skulle bære oppvasken ut og inn, eller frakte med seg servisedeler i parken. I stedet for å kjøpe et servise til engangs bruk, er vårt sommerservise i plast både et lekrere og mer miljøbevisst valg som du kan ha glede av i mange sesonger.

Akrylglass er kjent som et lettvekts- eller knuseresistent alternativ til glass. En annen fordel med denne typen plast er at det kan vaskes i oppvaskmaskin. Likevel bør du unngå for høye temperaturer og riktig plassering (helst høyt oppe i maskinen) for at akrylglassene skal bevare sin glans over tid.

Dekk opp til sommermiddagen

Inviter til enkel sommermat

Nyt varme sommerdager

Klar for sommeren?

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


Lukk
499 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 499

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.