Det nærmer seg studiestart og fadderuke på høyskoler og universiteter rundt om i hele Norge, og mange nye studenter flytter hjemmefra for første gang. Mye må kjøpes inn, og med liten plass og et kanskje noe stramt budsjett er det optimalt å få tak i anvendelige flerbruksprodukter til lave priser. Men hva trenger du egentlig til studenthybelen? Vi har laget en sjekkliste med produkter som kommer godt med i en travel hverdag!

1. Vannflaske i glass

Å få i seg nok vann er viktig for å holde konsentrasjonsnivået oppe gjennom dagen. Gjør du det til en vane å alltid ha med en vannflaske kan du fylle på overalt, noe som sparer deg for unødvendige engangskjøp. Her anbefaler vi Kilde-flaskene fra Hadeland Glassverk. I motsetning til plastflasker er glassflasker fri for giftstoffer og kan så klart vaskes i oppvaskmaskin. Du kan style din Kilde-flaske med fargerike trekk i neopren. Veil. pris 199,-

2. Kjelesett med belegg

sjekkliste student

Et godt kjelesett er uunnværlig på ethvert kjøkken. Som student er man ofte avhengig av å lage de fleste måltidene hjemme, og da kan det være greit med kjeler i flere størrelser. Mange velger å ha en kjele uten belegg i tillegg, men skal man kokkelere med melkeprodukter anbefaler vi alltid kjeler med belegg. ClassicPro er en av våre bestselgende kjøkkenserier med sin høye kvalitet og lave prispunkter.

Se hele ClassicPro-serien her. 

3. Nødvendige kjøkkenredskaper

sjekkliste student

Vi er fullstendig klar over at kjøkkenredskaper ikke er det mest spennende å fylle hybelen med, men dyrt trenger det heller ikke være! Redskaper som stekespade, røreskje, suppeøse og råkostjern er helt nødvendige produkter dersom du har planer om å bruke kjøkkenet jevnlig, så sørg for å kjøpe dette først som sist. Hos oss finner du både serien Kitchenline og PLUS som tilbyr et bredt utvalg gode kjøkkenredskaper i silikon, tre, stål og nylon til gode priser.

Les mer: 10 kjøkkenredskaper du MÅ ha

4. Enkelt, hvitt servise (med kantskårgaranti!)

tips til studentkjøkkenet

Et kjøkken er ikke helt et kjøkken uten et servise, men det betyr ikke at det trenger å koste en formue. I vårt sortiment finner du flere flotte serviser som selges til studentvennlige priser. Vi anbefaler klassikeren Sense fra Porsgrunds Porselænsfabrik som kommer i klassisk hvitt og selges både i 4pk og enkeltdeler. Sense leveres også med skårgaranti. Får du skår i porselenet på ditt Sense-servise kan du hente deg et nytt, tilsvarende produkt i en av våre butikker – helt gratis!

Se hvordan Instagrammer @carlberg_home stylet vårt Sense-servise her.

5. Oppbevaringsbokser til lagring av mat

Oppbevaringsbokser og matbokser er noe de fleste trenger, både som student og senere i livet. Enten boksene brukes til å lagre middagsrester, oppbevare tørrvarer eller rett og slett som en matboks, er disse boksene et must til hybelen. Serien Boksit er en klassisk serie oppbevaringsbokser i plast som er 100% lufttette, og tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. En sikker vinner til studenten!

6. Allsidig stekepanne med belegg

tips til studentkjøkkenet: stekepanne

Det er ingen hemmelighet at en stekepanne er et must for enhver som planlegger å lage mat hjemme. Det finnes mange typer panner til ulike bruksmønstre og behov, det kan du lese mer om her. Likevel anbefaler vi å finne en allsidig panne med non-stick belegg som funker til det meste, for eksempel bestselgeren Triply fra Jamie Oliver. Pannen er en klassisk 28cm panne i rustfritt stål og aluminium.

7. To-go termokopp

Å ta med seg en termokopp i forelesning kan i likhet med en medbrakt vannflaske spare deg for mye penger! Fyll koppen med din favorittdrikke før du drar hjemmefra om morgenen, og innholdet vil holde varmen lenge. Bodum har en rekke store, fargerike termokopper. Det samme har Stelton, Wilfa og Eva Solo med sine gode, stilrene termokopper som garantert vil bli en fast følgesvenn til forelesning utover høsten og vinteren.

8. Glass med knuseerstatning

tips til studentkjøkkenet: glass

Som student, og i alle fall i fadderuken, kan det fort gå tapt et vinglass eller to. Odyssé-serien fra Hadeland Glassverk er en klassisk serie vannglass og vinglass i flere varianter som leveres med knuseerstatning. Det vil si at skulle du være uheldig å knuse et glass, kan du ta med deg stetten på det knuste glasset til en av våre butikker og få med deg et helt nytt glass hjem igjen!

For studenten anbefaler vi allround-glasset som kan brukes både til hvitvin og rødvin, slik at glassene tar minst mulig plass i skapet. Du får også lekre vannglass i Odyssé-serien, og med kundeklubbkuppet på 50% rabatt blir prisen helt ned i 249,- for 6 glass.

9. Praktisk hverdagsbestikk

tips til studentkjøkkenet

Et bestikksett i rustfritt stål som tåler oppvaskmaskin er en viktig del av hverdagens nødvendigheter. Torino-bestikket er et utmerket valg til studenthybelen - her får du et komplett 24-delers bestikksett for kun 249,- dersom du er medlem i kundeklubben. Veil. pris på Torino er 499,-

10. Vannkoker & kaffetrakter - te eller kaffe?

tips til studentkjøkkenet

Det er som nevnt ingen hemmelighet at det kan bli en del kopper kaffe eller te i studenthverdagen. På lange lesedager kan det være godt å ha noe varmt å glede seg over når man sitter med nesa dypt ned i pensumbøkene. Har du en vannkoker kan du enkelt koke deg te eller kaffe når du vil, samt fylle opp to-go koppen om du skal på farta.

Er du litt ekstra kaffe-glad kan det være en idé å ønske seg en egen kaffetrakter, noe som også en praktisk sak å ha om det skulle komme besøk! Kanskje kan kollokviegruppa dra i gang et spleiselag? Wilfa Classic er en enkel og praktisk kaffetrakter i moderne design, pris kun 1499,-

TILBUD: Startpakke til studenten

studenttilbud kjøkken

Fra uke 30 og frem til skolestart (ut uke 33, 2018) gir vi alle studenter mulighet til å gjøre et kupp til studentkjøkkenet! For bare kroner 2499,- kan du kjøpe nødvendige kjøkkenprodukter med en ordinærverdi på hele 7218,- (gjelder kun i butikk).

Pakken inneholder:

- Bestikk Torino 24-deler >>KLIKK HER<<
- Vannglass Odysse 6pk >>KLIKK HER<<
- Kjelesett m/ belegg ClassicPro (3,6L, 2L, 1,5L) >>KLIKK HER<<
- Krus Sense 6pk >>KLIKK HER<<
- Stekepanne ClassicPro 28cm >>KLIKK HER<<
- Sense frokosttallerken 6stk >>KLIKK HER<<
- Sense middagstallerken 6stk >>KLIKK HER<<

© Christiania Glasmagasin AS