Vi synes det aller beste er å kombinere både inne- og uteaktiviteter på denne tiden av året. For hva er vel bedre enn baking eller peiskos med et varmt ullpledd rundt seg og noe godt å drikke etter en lang og aktiv dag ute i snøen?

Tursjokolade som lokker

Skal du ut på tur i det kalde vinterværet, kan det være en fordel å ha med seg det lille ekstra som drar deg (eller reisefølget) opp den siste toppen. Dersom du er lei av de tradisjonelle tursjokoladene, kan du prøve deg på det deilige turgodtet fra Mr. Stanley – den sjokoladedekte fudgen eller salte sjokotrøfler er garantert å falle i smak både hos store og små.

Innekos med god samvittighet

Noen ganger, når kulda står i som verst, er det aller beste å bare holde seg innendørs. Særlig etter en noen timer utendørs smaker det ekstra godt med litt tid til kos og hygge inne. Da er det ingenting som er bedre enn å lage seg noen enkle småretter og en god kopp te i favorittkoppen. Tenn stearinlys og nyt årstiden – når snøen daler ned og blåtimen siger inn er det jo tross alt få ting som er flottere.

Vi har dekt på med Märtha-koppen, som er del av det tidløse og svært populære Märtha-serviset fra Porgrunds Porselænsfabrik. Serien er produsert i benporselen, og ble lansert i 2002. Servisets vakre dekorkant i sølv og blå skal symbolisere kjærligheten – med andre ord et servise som passer perfekt i de litt ekstra hyggelige stundene.

Bakeglede

En annen, fin innendørs aktivitet for både voksne og barn er baking. Baking kan både være avslappende og krevende om man setter i gang på egenhånd, men aktiviteten har også evnen til å samle familien rundt kjøkkenet. Om dette kommer av nysgjerrighet på selve bakeprosessen eller bare for å få en smaksprøve av resultatet, er det uansett en flott måte å være sammen på.

Ekte bakeglede bringer frem kreativiteten hos både store og små kokker, og da er det en fordel å gjøre resten av jobben så enkel som mulig. Porsgrunds Porselænsfabrik har utviklet Bake it Easy – et produkt med store praktiske fordeler som samtidig skaper et godt resultat. Med Bake it Easy kan du nemlig både bake, steke, fryse og servere på samme fat!

Enten du foretrekker peiskos, baking eller utendørsaktiviteter når snøen daler ned og kulda setter inn, er det aller viktigste at du starter året på den måten som føles riktig for deg. Vinterhalvåret er en vakker tid, og det er en tid som skal nytes!

© Christiania Glasmagasin AS