FISKARS KOK OG STEK
Legg i ønskeliste

FISKARS BRASSERIE STØPEJERNSGRYTE EMALJERT 3,3L

HardFace NOH/Optiheat er en unik serie med panner med tykk aluminiumsbunn og slitesterkt slipp-lett belegg med NOH teknologi. Tykk aluminium fordeler varmen godt og garanterer jevn steking. Nytt Hard Face Superior, et spesialforsterket slipp-lett belegg tåler mer slitasje. NOH - En intelligent nyhet som med sin bunnteknologi ikke tillater varme over ca. 230 grader på induksjonstopper. Pannen regulerer varmen selv og forhindrer at pannen overopphetes. Overoppheting kan skade både panne og belegg. I tillegg til trygghet bidrar NOH pannen til muligheten for perfekt stekeresultat. Kan brukes på alle koketopper, men NOH teknologien virker kun på induksjon. Husk at temperatursjokk fra kaldt til varmt eller varmt til kaldt kan skade kjelen. Husk gradvis oppvarming. Viktig med god oppvask med såpe og kost etter bruk. Kjøkkenredskap i metall kan også brukes, men ikke kutt.
done
Kun 2 igjen på nettlager

Gratis frakt på dette produktet

Tilleggsinformasjon
Merke FISKARS KOK OG STEK
Serie BRASSERIE
Materiale Aluminium og stål og PTFE belegg.
SKU 9214912
Produktkategori Gryter
Produkttype Støpejernsgryter
Vedlikehold Tåler oppvaskmaskin men håndvask med såpe og kost anbefales for å forlenge pannens levetid. Kan også brukes i stekeovn på max 15 grader.
EAN 6424002002741
data-image-url="https://cg.freetls.fastly.net/media/catalog/product/cache/40fd0d3a7731fe9578846a044c74527c/b/r/brasserie-grlyte-3-3l-5b7eb152452df.jpg">
© Christiania Glasmagasin AS