Mini grissini med olivenolje fra Kramboden. Laget på tradisjonelle Italienske oppskrifter er disse grissiniene med mild smak av olivenolje smakfulle snacks til dipp og ulike sauser, og ellers utsøkte i en frisk salat eller sammen med tapas.
https://www.cg.no/kramboden-mini-grissini-olivenolje663255Kramboden Mini Grissini Olivenolje https://www.cg.no/media/catalog/product/k/r/kramboden-mini-grissini-olivenolje.jpg5959NOKInStock/Servering/Mat/Merker/Kramboden/Unntak 400v1000/Unntak 50v500BW/Unntak 400v1000/Unntak ansatt60973640664796509Mini grissini med olivenolje fra Kramboden. Laget på tradisjonelle Italienske oppskrifter er disse grissiniene med mild smak av olivenolje smakfulle snacks til dipp og ulike sauser, og ellers utsøkte i en frisk salat eller sammen med tapas. <style>#html-body [data-pb-style=Q9U3VCB]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}</style><div data-content-type="row" data-appearance="contained" data-element="main"><div data-enable-parallax="0" data-parallax-speed="0.5" data-background-images="{}" data-background-type="image" data-video-loop="true" data-video-play-only-visible="true" data-video-lazy-load="true" data-video-fallback-src="" data-element="inner" data-pb-style="Q9U3VCB"><div data-content-type="text" data-appearance="default" data-element="main"><p><span style="font-size: 12px;">Ingredienser: HVETEMEL, durumHVETE Semolina, olivenolje, ekstra virgin olivenolje (5%), salt, natur gjær (HVETEMEL, vann) og antioksidant (naturlig oliven ekstrakt). Kan inneholde spor av soya, sesam, mandler og sennep. Næringsinnhold pr 100g: Energi kJ/kcal 1196/286. Fett: 5,2g -hvorav mettede fettsyrer 0,7g. Karbohydrater: 50g -hvorav sukkerarter <0,5g. Protein: 8,4g. Salt: 0,75g.</span></p></div></div></div>00add-to-cartsku:1223572created_at:2022-10-03 09:46:42ean:7026581065767serie:KJEKS2022-10-03 09:46:427026581065767KJEKS1223572KRAMBODENServeringSnacks60.0060.00150.002022-10-03