LEVERING

Vanlige spørsmål og svar


Når får jeg pakken min?

  • Normal leveringstid er 2-5 dager ettersom hvor i landet du bor. Vårt lager ligger i Åros i Røyken Kommune. I høysesong og i perioder med mange helligdager vil leveringstiden kunne bli noe lenger.

Hvilke leveringsalternativer finnes?

  • Vi tilbyr MyPack fra PostNord, samt hent i CG butikk i utvalgte områder. Dersom dette tilbys i din region vil det dukke opp som alternativ etter at du har registrert din adresse i bestillingen. Denne leveringsmetoden er uten fraktkostnad.

Hvordan sporer jeg pakken?

  • Når pakken er klar til sending fra vårt lager vil du motta en mail med sporingsinformasjon. Merk at det kan ta inntil 24 timer før sporingen er aktiv. Vi anbefaler alle våre kunder å laste ned sporingsappen fra PostNord så har du full kontroll på sendingen din fra start til slutt. Les mer om appen her. 

Hvor kan jeg hente pakken min?

  • Pakken sendes til ditt nærmeste PostNord utleveringssted eller den butikken du har bestilt sendingen til. Dersom du ønsker å hente bestillingen ved vårt lager, må dette avklares med kundeservice på forhånd. Vårt lager ligger i Åros i Røyken Kommune.

Hva koster frakten for levering med PostNord for større sendinger?

  • Vår fraktkostnad er satt til 99,- uansett størrelse, men med fri frakt for ordre over 1000,- Dersom ordren din utgjør en halvpall eller mer vil vi sørge for hjemlevering. Budet vil da ta kontakt med deg for å avtale tid for hjemlevering.

Kan jeg bytte leveringsadresse?

  • Dette kan kun bestilles i appen fra PostNord og vil utløse en liten kostnad direkte til Postnord. Her kan du laste ned sporings-appen.

Hvordan leveres tunge pakker?

  • Vekt påvirker ikke hvor pakken blir levert, så i utgangspunktet kommer alle pakker til ditt MyPack utleveringssted. Dersom du ønsker hjemlevering kan dette etterbestilles for en liten kostnad i Postnord-appen etter at den har kommet til butikken. Her vil du også kunne få detaljer om vekt og mål.
© Christiania Glasmagasin AS