Oppskrift: Stekt grønn asparges

I samarbeid med Le Creuset presenterer vi denne oppskriften på stekt grønn asparges. Retten er både rask og enkel, og er ferdig på 15 minutter. Den kan nytes som forrett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Enkelt, men samtidig veldig godt! Lyst til å teste? Del gjerne resultatet med oss på Instagram ved å bruke #cgnorge. Vi gleder oss til å se!

Tid: ca. 15 min

Antall: 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: enkel

 

Ingredienser

12 grønne aspargesskudd

3 ss olivenolje

30 gram smør

1 klype havsalt

2 kvaster friske urter

1 fedd fersk hvitløk

Fremgangsmåte

1. Vask aspargesskuddene i kaldt vann.

 

2. Skjær av de hvite endene slik at du sitter igjen med bare den grønne delen av aspargesen.

 

3. Fjern de små bladene på stilken med en liten grønnsakskniv.

 

4. Legg aspargesskuddene i en panne med smør, olivenolje, hvitløk og urtekvaster.

 

5. Legg på lokk og stek langsomt over svak varme.

 

6. Snu skuddene etter fem minutter og stek i fem minutter til.

 

7. Serveres med en gang!

Se noen favoritter fra Le Creuset!

Du har fått FRI FRAKT

Lagt i handlekurven
  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
  • Det är %1 varor i handlekurven.
  • Delsum 44
© Christiania Glasmagasin AS