Meny
MENU

Personvernerklering for kunder av Christiania Glasmagasin

Behandling av personopplysninger

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss ved å bestille varer fra oss vil Christiania Glasmagasin behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Christiania Glasmagasin AS ved daglig leder/administrerende direktør Bendik Brynestad. Kontaktinformasjonen til Christiania Glasmagasin er:

Adresse: Postboks 14, 1312 Slependen
E-post: kundeservice@cg.no
Telefon: 22 90 89 00
Organisasjonsnr.: 840 207 412

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kundeservice på tlf: 41 00 50 00 eller epost: kundeservice@cg.no

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

1. Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.

2. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Videre sletter vi personopplysningene som samles inn via nettsiden daglig.

2. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Christiania Glasmagasin bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

Ordreoversikt:
• Navision lagrer IP-adresse og ordrehistorikk for brukere av nettbutikk
• Magento er nettsideplattformen. Den loggfører alle salg og sender ordrene videre til vårt ERP-system (Navision).

Annonsering:
• Adtraction lagrer ordreinformasjon for kunder som handler via nettannonser
• Facebook sporer konverteringer for å kunne ta betalt for annonsering.
• Google Adwords sporer konverteringer for å kunne ta betalt for annonsering.

Utvikling og nettsidefunksjoner:
• Google Analytics og Google Tag Manager viser brukeradferd på nettsiden med grunnlag i å gjøre nettsiden mer brukervennlig. IP-adresse vises ikke her.
• Hotjar viser hvor folk klikker på nettsiden. Dette brukes til å legge opp mer relevant innhold. IP-adresse vises ikke her.
• Zopim – Chatprogram. Hvis du ønsker å prate med kundeservice på chatt lagres samtale loggen og navn hvis du ønsker å fylle ut – Slik at vi kan kontakte deg i etterkant skulle det være ønskelig.
• Yotpo er vårt kundeanmeldelseprogram og gir deg mulighet til å vurdere produkter du har kjøpt. Her kan du velge å være anonym hvis du ønsker.
• Algolia er vårt internsøk på nettsiden og sporer hvilke søkeord som blir skrevet. IP-adresse vises ikke her.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må ta kontakt med kundeservice på e-post kundeservice@cg.no eller telefon 41 00 50 00. Du kan også sende post til oss til postadressen oppgitt øverst i denne erklæringen. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.
Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

5. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.
Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

6. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Lukk
0 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 0

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.