Meny
MENU

Nysgjerrig på våre mest populære gaveønsker? Her har vi samlet våre bestselgende produkter på bryllupslisten.no som gir en god indikasjon på hva brudeparet ønsker seg til bryllupet. Klikk på bildene for å se produktene, og så enkelt legge dem inn i deres bryllupsliste. Vi minner om at du må være innlogget for å se det fulle sortimentet. 

1. Kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskinene fra KitchenAid har blitt et stilikon, og er kjent for sine vakre farger og gode kvalitet. Det er slitesterke verktøy som både er praktiske hjelpemiddel og et smykke på kjøkkenbenken.

Visste du at det første KitchenAid-produktet var en forløper til oppvaskmaskinen, funnet opp i 1886 av en kvinne ved navn Josephine Cochrane?

2. Livsvarig Støpejern

Kvalitets produkter som varer livet ut, akkurat som ekte kjærlighet!

Her kan du velge blant lekre farger i de emaljerte støpejernsproduktene fra Le Creuset, som har livstidsgaranti ved riktig bruk. Støpejernsgryten er en klassisk favoritt på kjøkkenet, og egner seg like godt til servering direkte på bordet. Den egner seg til alt fra supper, stekt kylling og Osso Buco, til kaker og kaldhevet grytebrød.

3. Sylskarpe kjøkkenkniver

Gode kjøkkekniver er et must på et hvert kjøkken!

Vi har et stort sortiment kniver, og flere kjente merkevarer. Klikk på bildet for å se alle knivene og legge dem inn i bryllupslisten deres.

4. Georg Jensen

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år, representerer Georg Jensen unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design til hjemmet. Det er ikke så rart at vi mange ønsker seg de lekre interiørproduktene fra Georg Jensen til sitt bryllup.

5. Gode redskaper

Med riktige redskaper blir matlagingen til en lek.

Rösle er kjent for sine flotte kvalitetsredskaper, som også er vakre å se på. Unn deg nye kvalitetsredskaper til bryllupet, dette fyller også ut bryllupslisten med gaver til lavere priser.

6. Servise

Vi har en mengde serviser i vårt sortiment, fra de fleste merkevarer som Porsgrunds Porselænsfabrik, Wedgwood, Villeroy&Boch, Wik&Walsøe, Rosendahl, Rörstrand og Iittala.

Velg din favoritt her

7. Krystallglass

Til et bryllup kan du ønske deg det lille ekstra, og ting du kan ha hele livet ut. En veldig ettertraktet serie er Marie fra Hadeland Glassverk. Glassene ble produsert for første gang i 1912, og blir fortsatt munnblåst og håndslipt på Hadeland Glassverk.

8. Bestikksett

Et bestikksett av god kvalitet er smart å ønske seg til bryllupet. Gjerne komplimenter listen med serveringsbestikk i samme serie.

Et populært og tidløst bestikk er Julie fra Hardanger Bestikk med sitt store utvalg serveringsdeler og spisedeler. Det tåler maskinvask og har 10 års garanti.

9. Vakre vaser

Smykket på bordet er en vakker vase, en som gjør bukettene ekstra fine.

Den nye serien Vilje fra Hadeland Glassverk et helnorskt designprodukt som viser både vilje og evne til å produsere produkter av høyeste kvalitet her hjemme i Norge. Serien produseres i vakkert, gjennomskinnelig glass med lyse fargetoner. Design: Nora O. Krogh.

10. Whisky

Et smykke, som også vil glede gutta litt ekstra, er vakre whiskyglass og -karafler. Populære serier er Montreal og Oslo fra Hadeland Glassverk. Hvis dere allerede har valgt en glasserie har de fleste også whisky og andre barglass i samme serie.

Ønsker dere en historis perle, kan vi anbefale karaffelen Nøstetangen fra Hadeland Glassverk

Lukk
1000 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1000

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.