Liten kokkekniv på 16 cm fra Porsgrunds Porselænsfabrik og knivserien De Cuisson. Kniven er fremstilt med et knivblad av porselen som holder frukt og grønt lengre friskt enn ved bruk av en stålkniv, da oksideringsprosessen starter fortere når grønnsaker og frukt kommer i kontakt med stål. Håndvask av kokkekniven anbefales for å bevare skarpheten. Kniven må ikke brukes på frossen mat, fisk med ben i eller harde grønnsaker. Les mer om bruksområder under tilleggsinformasjon.
Utmerket til grønnsaker, frisk og kjøtt
Holder frukt og grønt lengre friskt enn ved bruk av en stålkniv
Skarpt knivblad i porselen
Til sliping av porselenskniver må det benyttes en diamantsliper. Knivsliperen Kyoto kommer med diamant- og keramisk slipesten, som gjør at den kan brukes til sliping av både porselenskniver og stålkniver.
Håndvask anbefales. Må ikke brukes på frossen mat, mat med bein i eller harde grønnsaker som eksempel søtpotet og kålrot. Unngå slag mot knivbladet, bladet er sårbart og kan knuses dersom kniven faller i gulvet. Bruk skjærebrett som er laget av tre eller plast.
EAN
7026580524425
Høyde (mm)
30.00
Bredde (mm)
89.00
Lengde (mm)
310.00
Diameter i mm
30
product
https://www.cg.no/porsgrunds-porselaensfabrik-de-cussion-de-cussion-kokkekniv-16cm-tynn47862Porsgrunds Porselænsfabrik De Cuisson Kokkekniv 16cmhttps://www.cg.no/media/catalog/product/d/e/de-cuisson-kokkekniv-16cm-01_1.jpg599599NOKInStock/Merker/De Cussion/Merker/Porsgrund Porselensfabrikk/Februarkampanje/Kjøkkentilbehør/Unntak 400v100098368714466456<p> Liten kokkekniv på 16 cm fra Porsgrunds Porselænsfabrik og knivserien De Cuisson. Kniven er fremstilt med et knivblad av porselen som holder frukt og grønt lengre friskt enn ved bruk av en stålkniv, da oksideringsprosessen starter fortere når grønnsaker og frukt kommer i kontakt med stål. Håndvask av kokkekniven anbefales for å bevare skarpheten. Kniven må ikke brukes på frossen mat, fisk med ben i eller harde grønnsaker. Les mer om bruksområder under tilleggsinformasjon. </p>
<p>
<br>
<ul>
<li> Utmerket til grønnsaker, frisk og kjøtt </li>
<li> Holder frukt og grønt lengre friskt enn ved bruk av en stålkniv </li>
<li> Skarpt knivblad i porselen </li>
</ul>
<br>
Til sliping av porselenskniver må det benyttes en diamantsliper. <a href= https://www.cg.no/christiania-1739-kyoto-knivsliper > Knivsliperen Kyoto </a> kommer med diamant- og keramisk slipesten, som gjør at den kan brukes til sliping av både porselenskniver og stålkniver.
</ul>
<br>
<br>
Se alt fra <a href= https://www.cg.no/merker/porsgrund-porselensfabrikk?products.filter.0.field=customFields.serie&products.filter.0.value.0=DE+CUISSON> De Cuisson her. </a>
00https://www.cg.no/media/catalog/product/d/e/de-cussion-porselenskniver-01_1.jpgadd-to-cartsku:9215214created_at:2018-07-13 21:11:38ean:7026580524425serie:DE CUISSON2018-07-13 21:11:387026580524425DE CUISSON9215214PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIKPorselensbladHvit knivblad med sort skaftKniverKokkekniverHåndvask anbefales. Må ikke brukes på frossen mat, mat med bein i eller harde grønnsaker som eksempel søtpotet og kålrot. Unngå slag mot knivbladet, bladet er sårbart og kan knuses dersom kniven faller i gulvet. Bruk skjærebrett som er laget av tre eller plast.30.0089.00310.00302018-07-13