Meny
MENU

Serviser

Christiania Glasmagasin har et stort og bredt utvalg av ulike serviser til hverdag og fest. Hos oss finner du serviser fra kjente merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Wik & Walsøe, Wedgwood og Villeroy & Boch.

Finn ditt merke i menyen til venstre. Husk at utvalget kan variere noe fra butikk, og enkelte tilbud finner du kun i en av våre 57 butikker. Se serviser fra Porsgrund Porselænsfabrik.

Serviser

Christiania Glasmagasin har et stort og bredt utvalg av ulike serviser til hverdag og fest. Hos oss finner du serviser fra kjente merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Wik & Walsøe, Wedgwood og Villeroy & Boch.

Finn ditt merke i menyen til venstre. Husk at utvalget kan variere noe fra butikk, og enkelte tilbud finner du kun i en av våre 57 butikker. Se serviser fra Porsgrund Porselænsfabrik.

Alver er flotte, elegante, og blir sett på som naturens engler. Servise-serien Alv er laget av edelt feltspatporselen, som kjen..

Vi følger verdens snilleste Bamse og bestevennen Pipp på eventyr. På rotur møter de små fisk og måker, i klatretreet finne..

Bluebird er et hjemmekoselig og litt nostalgisk servise lansert i 2012. Sjefsdesigner Maud Gjeruldsen Bugge har designet et ser..

Bogstad Hvitt ble lansert allerede i 1887, samme år som Bogstad Strå. Det er den samme vakre modellen – men helt uten dekor..

Bondemønster ble lansert i 1932 og har med tiden fått stadig flere deler. Sammen med Nisseserviset er Bondemønster blant de a..

Cecilie er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og ble lansert i 2011. Denne elegante dekoren er inspirert av yndige silhuetter fra..

Cecilie er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og ble lansert i 2011. Denne elegante dekoren er inspirert av yndige silhuetter fra..

Citronserviset er designet av Ferdinand Finne og ble lansert i 1995. Citron er fargesterkt og inspirerende, slik Ferdinand Finne..

Edme plain er en Wedgwood klassiker fra 1908. Med dette serviset følger lange tradisjoner og et enkelt, klassisk design. Edme p..

Et barns første egne servise blir en del av de gode minnene fra barndommen og ofte noe som går i arv. Vi gir barnas fantasi sp..

Faunamønsteret ble unnfanget da illustratør Astrid Reppe var på tur i den norske villmarka. Den norske faunaen med sin ville,..

Det rene, klassiske og enkle serviset Fnugg har en nesten usynlig platinadekor som gjør seg godt på gjennomskinnelig benporsel..

Villeroy & Boch sitt Gray pearl-servise gjør seg godt til borddekkingen. Med enkle grånyanser og blomsterliknende mønster er ..

Den britiske designeren Jasper Conran har vært i bransjen lenge, og viser med dette serviset hvordan det tradisjonelle kan møt..

En vakker og klassisk jul er akkurat det mange av oss drømmer om. Juleserviset Juleranke er et delikat benporselen overstrødd ..

Er du glad i den landlige stilen med blomstrete mønstre og friske farger er dette serviset for deg. Mariefleur bringer frem det..

Maxistrå er Porsgrunds moderniserte maxiversjon av det evigvarende stråmønsteret fra 1700-tallet. MaxiStrå har forstørrede..

Maxisort er Porsgrunds moderniserte maxiversjon av det evigvarende stråmønsteret fra 1700-tallet, men i moderne svart/hvitt v..

Ministrå er hverdagsversjonen av Bogstad Strå. En enkel og modernisert versjon av den gamle klassikeren på et av Porsgrunds m..

Märtha er et klassisk og tidløst servise i benporselen. Den lille forskjellen ligger i hjertelenken; servisets vakre dekorkant..

New York serviset har t tidløst design som passer til hverdag og fest.

Nathalie Gull er et vakkert og stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk,..

Nathalie er et vakkert og stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk, deko..

NISSE Porsgrunds Porselænsfabriks sagnomsuste NISSEservise ble tegnet av fabrikksjefens 11-årige datter i 1909. Dekoren er i..

Dette er serviset for deg som drømmer om rolige turer langs stranden, der du får sand mellom tærne og puster inn den friske l..

Partitur er designet av kunstneren Ole Lislerud og lansert i 1999. Dekorelementene består av detaljer fra Arne Nordheims partit..

Prins og Prinsesse er et morsomt barneservise som egner seg ypperlig til alle små Prinser og Prinsesser. Dekorene leker med det..

Missy og Rocky er våre nye venner som er skapt av designer Vibeke Skar og lansert i 2013. Den søte katten Missy og den rampet..

ROSE er designet av Ragnhild Wik og Kenneth Heiberg og lansert i 2005. Dette serviset pynter opp hverdagen med et nostalgisk, me..

SATURN- Selve fasongen på dette serviset heter Saturn og det er lett å gjenkjenne planeten Saturn med alle dens ringer og mang..

PLATINA – Serviset ble designet av Grete Rønning og lansert i 1988. Saturn er tildelt merket for god design både i 1988 og K..

SENSE er vårt største helt hvite servise. I Sense finner du deler til alle typer bruk, det er müsliboller og sushifat, det er..

Sina er et tynt og delikat servise i feltspatporselen. Klassiske linjer i matt og blank platina omrisses av en elegant perlerand..

Serviset Snø er laget av gjennomskinnelig benporselen og minner fort om stille snøfall som dekker bakken på en fløyelsmyk m..

Kaffekanne, tekopper, suppeskåler og tallerkener – det hvite serviset med platinabånd har alt du trenger og litt til. Sterli..

Tid er et av Porsgrunds mest elegante serviser i det tynneste benporselen. Designet tar utgangspunkt i snittet på en 64 år gam..

Vera Wang Blanc er et klassisk og sofistikert servise som vi synes passer godt til hverdagsbruk, selv om det selvfølgelig også..

Vera Wang er en av de mest anerkjente designerne i bryllupsverdenen, og er assosiert med det elegante når det kommer til bryllu..

Zeleste er designet av papriklippkunstneren Karen Bit Veijle. Hun klipper de utroligste ting av tynt papir og har stilt ut sine ..

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.