Meny
MENU

Trenger du hjelp til å komme i gang med planleggingen? Med vår digitale ønskeliste ligger forholdene til rette for at alle ønskene skal gå i oppfyllelse på den store dagen. Listen kan enkelt registreres i en av våre butikker eller her på Bryllupslisten.no. Bryllupslisten viser deres gaveønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

Vi kan hjelpe deg med å fylle ut bryllupslisten!

Alle brudepar er velkomne til en av våre 60 butikker i hele Norge. Kontakt butikken nærmest deg og avtal en veiledningstime.

Kom gjerne en ukedag, da er mulighetene bedre for at vi kan sette av den tid en bryllupsliste fortjener. I helgene er mange andre kunder som også trenger vår hjelp.

Hvis dere ønsker varer fra bryllupslisten.no, som butikken ikke har på lager, kan alt bestilles til deres gjester. Derfor er det lurt å distribuere ønskelisten i god tid før bryllupet.

1. Det første du må gjøre er å Opprette en bryllupsliste.

Fyll inn så mye informasjon som mulig. Har du allerede opprettet bryllupsliste i en av våre butikker, logg inn med innloggingsinformasjonen du ble gitt. NB. Du kan alltids logge inn og oppdatere informasjonen senere. Når du har logget inn ser dere vårt fulle sortiment.

2. Sett opp ønskelisten.

Klikk deg inn på Kategorier i menyen over eller Serviser og legg til gaveønskene i Bryllupslisten. Under hver kategori har vi samlet populære bryllupsprodukter i underfaner som heter Bryllupsfavoritter. Dersom gjestelisten er lang, bør også ønskelisten være tilsvarende. Inkluder gjerne flere prisklasser. Husk at våre ansatte i Christiania Glasmagasin har lang erfaring med gavelister. De hjelper gjerne til med å sette opp eller oppdatere listen dersom dere tar kontakt.

Du kan alltid logge inn på listen via Vår Bryllupsliste eller logg inn på Min konto.

3. Distribuer bryllupslisten

Når dere er fornøyd med bryllupslisten er tiden inne for å distribuere den til gjestene. Bryllupslisten sendes gjerne med invitasjonen slik at gjestene slipper å spørre om ønskene, men du kan også sende via facebook eller e-post. Husk uansett å formidle hvor listen ligger til både foreldre, forlovere og toastmaster. Ved å klikke inn på Finn Bryllupsliste kan gjester raskt og enkelt finne deres ønsker.

Kontakt oss gjerne på bryllupslisten@cg.no eller i en av våre butikker hvis du trenger hjelp.

Lukk
1000 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1000

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.