Meny
MENU

Tilbehør til bryllupsdagen.
Vi har det!

Brudekjolen er kanskje allerede bestilt og tilpasset. Dressen er kjøpt og skoene er pusset. Men du utsetter vel ikke de små tingene? Vi hjelper deg med tilbehøret til den store dagen!

pil-ned

1000px_bilde-bryllup-og-festavdelingen-christiania-glasagasin____
Unknown

I vår Bryllup- & Festavdeling i Oslo finner man ikke bare brude- og selskapskjoler, men også alt av tilbehør til den store dagen. Hos oss finner du skoene, den vakreste hårpynten, slørene og undertøyet. Vi har smykkene du vil elske – og vi har fantastiske leverandører som leverer de lekreste smykker!

Velkommen til Lille Grensen 5, Oslo


Fantastiske smykker

Svenske Caroline Svedbom lager fashion jewelry til den store dagen eller til hvilken som helst anledning der man vil pynte seg litt ekstra. Klare krystaller og perler er tidløse klassikere til brudekjolen, men hva med lyseblå krystaller som blir din ”something blue”? Hun lager krystaller både i pastell- og fargesterke kombinasjoner som er perfekt til både hverdag og fest. Smykkene er håndlaget med ekte Swarovski elementer, 100 % nikkel frie og belagt med gull eller rhodium.


Eksklusivt og tidløst

Hos den norske designeren Celine Gulset er det bare å drømme seg bort blant edlere stener og hun lager de vakreste forlovelsesringene, bryllupsringene eller morgengaven. Eksklusivt, tidløst og stilrent.


Til frisyren

Fra merkene Les Accessoires, Richard Designs og Ivory & Co får vi det vakreste tilbehøret til håret. Slør i alle lengder, fra myk italiensk tyll til lange blondeslør, og nydelige spenner, kammer og tiaraer og belter.


Under all tyllen

Nederlandske Poirier gir deg undertøyet, underskjørt og alt man trenger for at kjolen blir perfekt. Alt fra kimonoer, hansker, paraplyer, ringputer og annen pynt.


Sko deg med stil

I Bryllupsavdelingen har vi en skoavdelingen der vi fører kjente merker som: Pink, Benjam Adams og Emmy London, fra de klassiske satin skoene til ballerinaer i blonder til håndlagde italienske stiletter. Sko deg med de finste og lekreste skoene på bryllupsdagen – og dans med stil ut i de sene natterstimer.


KOM INNOM I DAG!

Velkommen til vår Bryllup- og Festavdeling i Lille Grensen 5 i Oslo, så hjelper vi deg med å finne det perfekte tilbehøret til deres store dag!

Har du husket alt? >> 10 ting brudepar ofte glemmer

KOM INNOM I DAG!

Velkommen til vår Bryllup- og Festavdeling i Lille Grensen 5 i Oslo, så hjelper vi deg med å finne det perfekte tilbehøret til deres store dag!

Har du husket alt?
>> 10 ting brudepar ofte glemmer

Lukk
1000 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1000

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.