Våre 17.mai favoritter

Her i Christiania Glasmagasin er vi glad i alle festlige begivenheter, og Norges nasjonaldag er selvfølgelig intet unntak. Vi elsker å pynte 17.mai-bord med blomster, bjørkeris og vårt flotteste servise og vakreste glass. Her vil du se en rekke produkter som kan brukes til nettopp dette! 

17.mai er en dag fylt med feiring og glede, og lite kan gjøre feiringen mer spesiell enn å sette opp en vakker bordsetning med elegante glass og serviser. Tenk deg et matbord dekket med delikate blomster i flotte vaser, med bestikk som skinner i lyset og stilige cavaskåler som glitrer i solen. Hvert eneste element på bordet er nøye valgt for å skape en følelse av eleganse. 17.mai måltidet blir ikke bare en anledning til å spise god mat, men også en mulighet til å samle familie og venner, og å minne oss om hvor stolte vi er over vår nasjon og vår frihet.

Dekk opp til fest

17. mai er en spesiell dag for mange, og det å dekke bordet med det rette serviset og den staslige pynten kan være med på å gjøre dagen ekstra spesiell. Serviset Spire fra Porsgrunds Porselænsfabrik, som er avbildet over, er et klassisk, men moderne servise som skaper et perfekt blankt lerret på et bord som kan pyntes opp med små detaljer som bordkort og servietter. Fra Porsgrund finner du også klassikerne Ministrå, Jordbæreng og Bondemønster som er tre flotte serviseserier som byr på detaljrike og vakre mønstre.

Bak til 17.mai

Kaker og bakverk er nærmest en selvfølge å servere på den store dagen, og enten det er en frisk pavlova eller en ekstravagant bløtkake som står på menyen har vi det du måtte trenge til festbordet og til bakingen. La kreativiteten blomstre - dekorer kakene med strøssel og en kreativ glasur, og server på et vakkert kakefat.

17. mai er en spesiell dag for mange, og det å dekke bordet med det rette serviset kan være med på å gjøre dagen ekstra spesiell. Serviset Spire fra Porsgrunds Porselænsfabrik, som er avbildet over, er et klassisk, men moderne servise og et fantastisk valg for denne anledningen. Det hvite serviset er et perfekt blankt lerret på et bord som kan pyntes opp med små detaljer som bordkort og servietter for å skape et helt unikt uttrykk på ditt bord.

Glass til feststemningen

Dekk opp bordet med stilrike glass til den store festdagen. Til champagnefrokosten har vi klassiske champagneglass og fargerike cavaskåler som setter det festlige uttrykket på bordet. Cavaskålene fra Hadeland Glassverk finnes i fire forskjellige farger, så vel som i klart glass, og kan selvfølgelig brukes til champagne-frokosten, men også til dessert! Fra Norgesglasset finner du det klassiske kjøkkenglasset som er like flott til brus og vann som det er til en frisk limonade.

Servering til dagens øyeblikk

Når gjestene har samlet seg rundt bordet og maten er servert gjenstår det bare å senke skuldrene og nyte den festlige dagen fylt med korpsmusikk, god mat og drikke. Til de flotte kakene som frister på 17. mai-bordet gjør en termokanne fylt med rykende varm kaffe seg flott, og til champagnefrokosten vil en elegant champagnekjøler sikre at de forfriskende boblene forblir kalde. Vi ønsker deg en fantastisk 17. mai-feiring! Gratulerer med dagen!

Cavaskålene fra Hadeland Glassverk finnes i fire forskjellige farger, så vel som i klart glass, og kan selvfølgelig brukes til champagne-frokosten, men også til dessert! Etter en lang dag med feiring, er det ingenting som smaker bedre enn en deilig dessert. Cavaskålene er flotte til å servere desserten i porsjoner til dine gjester. Tenk for eksempel på å servere en deilig jordbærmousse, en frisk sorbet eller en klassisk panna cotta. Disse delikate skålene vil gjøre dessertopplevelsen ekstra spesiell for gjestene dine og kanskje spesielt skålen med blå farge på nasjonaldagen.

Vi ønsker deg en fantastisk 17. mai-feiring! Gratulerer med dagen!

Vi ønsker deg en fantastisk 17. mai-feiring! Gratulerer med dagen!

  1. Christiania Bestikk Milano Bestikksett 43 Deler
    -50%
    Christiania Bestikk Milano Bestikksett 43 Deler
    Pris nå kr 1 499,50 Førpris kr 2 999,00