Foto: Linda-Mathilde (@carlberg_home)
Tekst: Maren W. Johnsen

Et servise for alle

Sense – et hav av bruksområder

Det som gjør Sense perfekt til både hverdag og fest er de rene linjene, den sterke glasuren og ikke minst – det store utvalget. Sense er nemlig Porsgrunds aller største, helt hvite servise, og du kan utvide kolleksjonen din nesten i det uendelige. Trenger du termokrus, miksebolle, woktallerken eller kanskje sushi-sett? I Sense-serien finner du det aller meste, og stadig utvides serien med flere spennende produktnyheter.

sense servise - sushi
sense servise - borddekking
sense servise - borddekking

Leveres med kantskårgaranti

Med Sense-serviset er du sikret høy kvalitet og lang brukstid. Serviset er produsert i høybrent feltspatporselen som er regnet som den edleste kvaliteten av porselen. Serviset kan brukes både i stekeovn, mikro og fryser – og leveres i tillegg med kantskårgaranti. Skulle du være uheldig å få et skår i porselenet kan du hente deg en ny del i en av våre butikker – helt gratis.

Sense er så robust at hoteller og restauranter over hele landet sverger til den gode kvaliteten kombinert med det minimalistiske uttrykket Sense har. Hvis du ønsker å lese mer om Sense-serviset og få tips til borddekkingen kan du klikke deg inn her.

Mix og match

Sense kan enkelt kombineres med andre serviser, og gjør seg spesielt godt på festbordet sammen med serviser med mer dekor eller farger. For eksempel kan du bruke Bogstad strå i kombinasjon med Sense for en moderne, men samtidig tradisjonell borddekking. Også Partitur, Maxistrå og Bluebird gjør seg godt sammen med Sense. Prøv deg frem i oppdekkingen og ikke vær redd for å prøve noe nytt!

 1. SENSE FIRKANTET SKÅL 10CL
  SENSE FIRKANTET SKÅL 10CL
  Tilbudspris 69,30 Vanlig pris 99,-
 2. SENSE FLAT TALLERKEN 22CM 4PK
  SENSE FLAT TALLERKEN 22CM 4PK
  Tilbudspris 299,50 Vanlig pris 599,-
 3. SENSE KRUS VIKTOR 23CL 4PK
  SENSE KRUS VIKTOR 23CL 4PK
  Tilbudspris 249,50 Vanlig pris 499,-
 4. SENSE BESTIKKSETT 16 DELER
  SENSE BESTIKKSETT 16 DELER
  Tilbudspris 839,30 Vanlig pris 1 199,-

© Christiania Glasmagasin AS