nyheter Mummimamma og Filifjonka nyheter Mummimamma og Filifjonka

Oppskrift: Iskremsandwich med sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks og is slår nesten aldri feil, så hvorfor ikke kombinere de sammen? I samarbeid med matbloggeren Miriam (@mealsbymiri) presenterer vi disse veganske iskremsandwichene - perfekt både på 17.mai og til andre anledninger. Har du lyst til å prøve å lage disse selv? Les videre da vel!

Ingredienser:

300 g plantebasert smør

150 g brunt sukker

330 g hvitt sukker

3 ss knuste linfrø 

9 ss vann

420 g siktet hvetemel

60 g kakaopulver

0,5 ts finkornet salt

1,5 ts bakepulver

1,5 ts natron

180 g hakket melkefri sjokolade

2 liter vegansk iskrem

Fremgangsmåte:

1. Bland knuste linfrø og vann og la stå til blandingen tykner.


2. Rør sammen smør, brunt sukker og hvitt sukker i en bolle til en myk og kremet blanding. Tilsett linfrø-blandingen og rør den godt inn.


3. Bland hvetemel, kakaopulver, salt, natron og bakepulver godt sammen.


4. Ha den tørre blandingen i den bløte og bland til det ikke er noen tørre flekker med mel igjen.


5. Vend inn hakket sjokolade. Dekk med plastfolie og la stå i kjøleskap i minst to timer eller over natten.


6. Før steking, forvarm ovnen til 200 grader.


7. Form kjeksdeigen til baller som på ca 45 gram og plasser ca 9 baller på hvert stekebrett dekket med bakepapir.


8. Stek på midterste rille i ovnen i ca. 13 minutter. La kjeksene avkjøle seg på brettet i noen minutter før du legger dem over på en rist for å avkjøles fullstendig.


9. Oppbevar i en lufttett kakeboks frem til servering.


10. Rett før servering, monter iskremsandwichene ved å legge en stor kule is mellom to kjeks og klem sammen. 


 

Se flere bakeprodukter:


Vurdering

Vurdering

Q&A

Q&A

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon
SKU Blogg-oppskrift-iskremsandwich

Du har fått FRI FRAKT

Lagt i handlekurven
  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
  • Det är %1 varor i handlekurven.
  • Delsum 44
© Christiania Glasmagasin AS