Knivsliper med tre trinn fra Porsgrunds Porselænsfabrik og serien De Cuisson. Den kompakte knivsliperen er utstyrt med en sklisikker base og keramisk slipestein som sikrer en presis og kontrollert knivsliping. Egnet for høyre og venstrehendte, og nøyaktig vinklet som anbefalt ved sliping av kniver med glatt blad. Ved rengjøring eller for å snu diamantbladene dersom den slutter å ta godt kan delene enkelt tas fra hverandre.
Keramisk slipestein
Sklisikker base
Kompakt design
Fremgangsmåte: kniven må være helt ren og tørr før sliping. Hold kniven i din dominante hånd, og hold sliperen mot et flatt underlag med den andre hånden. Plasser enden av kniven inn i sliperen og dra kniven forsiktig gjennom åpningen fra skaft til knivtupp mot deg – gjenta dette 3 til 5 ganger. Dersom kniven er veldig sløv begynn med grov 1, og gjenta så prosessen med medium 2 og fin 3. For bevaring av knivers skarphet begynn med medium 2 og avslutt med fin 3.
Rengjøring: dra sliperen fra hverandre og tørk over med en klut. Må ikke skylles i vann eller vaskes i oppvaskmaskin. Bruk den aldri til sliping av taggete kniver eller saks. Kniven skal dras forsiktig fra ende til tupp mot deg, ikke press den hardt frem og tilbake.
EAN
7026581069406
Høyde (mm)
65.00
Bredde (mm)
63.00
Lengde (mm)
180.00
product
https://www.cg.no/de-cuisson-knivsliper-3-trinn-rustfritt-stal664964Porsgrunds Porselænsfabrik De Cuisson Knivsliper 3 Trinnhttps://www.cg.no/media/catalog/product/p/o/porsgrunds-porsel_nsfabrik-de-cuisson-knivsliper-3-trinn.jpg399399NOKOutOfStock/Merker/Porsgrund Porselensfabrikk/Kjøkkenutstyr/Kniver/Knivslipere687910<p> Knivsliper med tre trinn fra Porsgrunds Porselænsfabrik og serien De Cuisson. Den kompakte knivsliperen er utstyrt med en sklisikker base og keramisk slipestein som sikrer en presis og kontrollert knivsliping. Egnet for høyre og venstrehendte, og nøyaktig vinklet som anbefalt ved sliping av kniver med glatt blad. Ved rengjøring eller for å snu diamantbladene dersom den slutter å ta godt kan delene enkelt tas fra hverandre. </p>
<p>
<br>
<ul>
<li> Keramisk slipestein </li>
<li> Sklisikker base </li>
<li> Kompakt design </li>
</ul>
<br>
Fremgangsmåte: kniven må være helt ren og tørr før sliping. Hold kniven i din dominante hånd, og hold sliperen mot et flatt underlag med den andre hånden. Plasser enden av kniven inn i sliperen og dra kniven forsiktig gjennom åpningen fra skaft til knivtupp mot deg – gjenta dette 3 til 5 ganger. Dersom kniven er veldig sløv begynn med grov 1, og gjenta så prosessen med medium 2 og fin 3. For bevaring av knivers skarphet begynn med medium 2 og avslutt med fin 3.
00https://www.cg.no/media/catalog/product/p/o/porsgrunds-porsel_nsfabrik-de-cuisson-knivsliper-3-trinn_1.jpghttps://www.cg.no/media/catalog/product/p/o/porsgrunds-porsel_nsfabrik-de-cuisson-knivsliper.jpgadd-to-cartsku:1225277created_at:2023-11-10 10:16:39ean:7026581069406serie:DE CUISSON2023-11-10 10:16:397026581069406DE CUISSON1225277PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIKKjøkkenredskaperKnivslipereRengjøring: dra sliperen fra hverandre og tørk over med en klut. Må ikke skylles i vann eller vaskes i oppvaskmaskin. Bruk den aldri til sliping av taggete kniver eller saks. Kniven skal dras forsiktig fra ende til tupp mot deg, ikke press den hardt frem og tilbake. 65.0063.00180.002023-11-10