GEORG JENSEN
Legg i ønskeliste

KJ.RULLHOLD ALFREDO

Den nye ALFREDO-kolleksjonen er designet for å gi din hverdag stil. Daglige gjøremål bør være en fornøyelse - fra morgenkaffe til middagsberedning. Dette er de små tingene vi gjør, som bringer glede. Når vi setter pris på elementene vi bruker, øker det glede av daglige gjøremål. De individuelle designene i ALFREDO-samlingen er laget av ulike materialer som porselen, stål, eik, silikon og glass og er både fleksible og funksjonelle. Materialene utfyller hverandre og gjør samlingen mer harmonisk enn homogen. Alt er designet for å passe sammen uten å være identisk. Samlingen gir de daglige gjøremålene stilen - en stil som passer perfekt til både kjøkkenbordet og spisebordet. Designet følger deg fra måltid til måltid og er en elegant berøring, både når du har besøk og når du vil skjemme bort deg selv.
clear
Ikke på nettlager
Tilleggsinformasjon
Merke GEORG JENSEN
Serie GEORG JENSEN HOME
Materiale Blankt rustfritt stål
SKU 9109851
Produktkategori No
Produkttype No
Vedlikehold Tåler ikke maskinvask. Daglig rengjøring bør gjøres med varmt vann og mildt vaskemiddel. Tørk av produktet grundig etter vask. Bruk bare myke børster og myke kluter for rengjøring. Eventuelle flekker kan fjernes forsiktig med Georg Jensen stålpussemiddel. Vær imidlertid oppmerksom på at stålpussemiddel kan ha slitende effekt, og derfor kan det være synlige riper på stål med en jevn overflate.
EAN 5705145069121
Høyde 320
data-image-url="https://cg.freetls.fastly.net/media/catalog/product/cache/40fd0d3a7731fe9578846a044c74527c/k/j/kjokkenrullholder-georg-jensen-alfredo-5b7ecbb4159e5.jpg">
© Christiania Glasmagasin AS